Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (Δευτέρα 28 Νοεμβρίου) Κριός

Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίζεις κάποια δυσκολία σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό, ίσως όμως κάποια προσπάθεια που προτίθεσαι να κάνεις να την αφήσεις καλύτερα για όταν το κλίμα είναι πιο θετικό.

Ταύρος


Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να ρίχνει λίγο τη διάθεση όλων και ίσως αυτό να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για σένα επειδή και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε οίκους που αφορούν και την ψυχολογική σου κατάσταση, μεταξύ άλλων. Στην πράξη όμως, τίποτα αρνητικό δεν πρόκειται να συμβεί, εκτός από μια προσωρινή ματαίωση, π.χ.

Δίδυμοι


Είναι πιθανό να πρέπει να λύσεις ένα πρόβλημα σε σχέση με τα οικονομικά σου, ιδίως αυτά που χειρίζεσαι με άλλους. Σήμερα θέλει προσοχή σε συμφωνίες και δεσμεύσεις.

Καρκίνος


Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι λίγο περίεργο για τις συνεργασίες και τα επαγγελματικά σου. Χρειάζεται υπομονή για τη σωστή συνεννόηση, και στόχος σου πρέπει να είναι να βγουν όλοι κερδισμένοι.

Λέων


Η Αφροδίτη και ο Ουρανός μπορεί να καθυστερούν ένα στόχο σου σε σχέση με την εργασία ή μια αποστολή που πρέπει να ολοκληρώσεις. Επίσης, πρέπει να προσέχεις την υγεία και τη διατροφή σου, λόγω της θέσης της Αφροδίτης στον έκτο οίκο σου.

Παρθένος


Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δείχνει πιθανότατα ότι έρχεται στην επιφάνεια μια δυσκολία στην ερωτική σου σχέση ή σε ένα ερωτικό ζήτημα που σε απασχολεί. Καλό θα ήταν να συζητήσεις ανοιχτά ό,τι προκύπτει.

Ζυγός


Καλό θα ήταν να αναβάλεις για λίγες μέρες σχέδια που αφορούν μια νέα κατοικία, ή αγορά, πώληση, ενοικίαση, κλπ. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δεν επιτρέπει τέτοιες συμφωνίες προς το παρόν.

Σκορπιός


Η Αφροδίτη και ο Ουρανός δείχνουν ότι είναι πιθανή μια δυσκολία στην επικοινωνία στη δουλειά. Ακόμη και οι προφορικές συμφωνίες ίσως πρέπει να ματαιωθούν σήμερα.

Τοξότης


Σήμερα θέλει μια σχετική προσοχή στα οικονομικά σου, λόγω της δύσκολης όψης της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Είναι πιθανό να υπάρχει ένα θέμα με το πόσο νιώθεις ασφαλής σε μια ερωτική σχέση, επίσης.

Αιγόκερως


Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει μια περίεργη όψη, η οποία αφορά το σπίτι ως κατοικία και οικογένεια. Ίσως θα έπρεπε να αναβάλλεις συμφωνίες σχετικά με την κατοικία.

Υδροχόος


Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δείχνει ότι τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα είναι στο πρόγραμμα. Κι αυτά κάτι θέλουν να σου πουν πάντως, προφανώς έχει έρθει η ώρα να γίνουν κάποιες μικρές επιδιορθώσεις στις σχέσεις σου.

Ιχθύες


Η Αφροδίτη και ο Ουρανός δυσκολεύουν τα πράγματα αυτές τις μέρες. Μην αναλαμβάνεις υποχρεώσεις χωρίς να ελέγξεις πρώτα το οικονομικό κόστος που μπορεί να έχουν.


Πηγή: lifo.gr