Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (Τρίτη 29 Νοεμβρίου) Κριός

Μια μικρή προσοχή στα οικονομικά σου θέλουν αυτές οι μέρες, επειδή οι καθυστερήσεις είναι πολλές και η παρορμήσεις σου αρκετές, επίσης.

Ταύρος


Σήμερα μπορεί τα επαγγελματικά σου να σου φανούν αρκετά πιεστικά, ιδιαίτερα σε ψυχολογικό επίπεδο, με τη Σελήνη και τον Δία να σχηματίζουν τετράγωνο. Αν υπάρχει μια πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσεις, είναι σίγουρο ότι θα βγεις εσύ νικητής τελικά, οπότε μην αγχώνεσαι.

Δίδυμοι


Η σημερινή Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον οίκο της ψυχολογικής σου κατάστασης και του υποσυνειδήτου, που σημαίνει ότι έρχονται στην επιφάνεια δυνατά συναισθήματα, τα οποία χρειάζονται σωστή διαχείριση από τη μεριά σου.

Καρκίνος


Ένα οικονομικό σου θέμα σε προβληματίζει, ξέρεις, από αυτά που έχουν να κάνουν με τράπεζες, εφορίες, διατροφές, χρήματα δηλαδή που μοιράζεσαι με κάποιον. Η σημερινή Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να είναι αρκετά συναισθηματική για να σε μπερδέψει, αλλά από αύριο θα δεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά.

Λέων


Η μέρα μπορεί να είναι λίγο δύσκολη για τα επαγγελματικά ή κάποια συνεργασία σου, οπότε κράτα την ψυχραιμία σου και μέτρα μέχρι το πέντε προτού απαντήσεις. Επίσης, καλείσαι κάποιες φορές να βρίσκεις ισορροπίες μεταξύ συντροφικής και επαγγελματικής ζωής, δύσκολο, αλλά εφικτό.

Παρθένος


Η σημερινή Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και καλό θα ήταν να προσέχεις πολύ θέματα υγείας, κλπ. επειδή και οι δύο βρίσκονται σε οίκους που αφορούν τη σωματική σου κατάσταση.

Ζυγός


Η σημερινή Σελήνη είναι ιδιαίτερα συναισθηματική και ίσως ένα ερωτικό θέμα να σε απασχολεί και να σε προβληματίζει. Η ένταση είναι προσωρινή.

Σκορπιός


Η Σελήνη και ο Δίας σήμερα σχηματίζουν μια δύσκολη όψη που αφορά τις συνεργασίες και την κατοικία σου. Καλό θα ήταν να αναβληθούν σχετικές συμφωνίες.

Τοξότης


Ίσως η επικοινωνία στη δουλειά να είναι λίγο δύσκολη σήμερα, λόγω της όψης της Σελήνης με τον Δία. Καλό θα ήταν να προσέχεις τι λες και τι είναι ακριβώς αυτό που ακούς. Αν πάλι δεν το καταλαβαίνεις, να ζητάς διευκρινίσεις.

Αιγόκερως


Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για έναν οικονομικό προγραμματισμό, όχι για παρορμητικά έξοδα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία σε πιέζει να βρεις μια άκρη με τα οικονομικά σου και τελικά θα το καταφέρεις.

Υδροχόος


Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σου και, επειδή σχηματίζει μια περίεργη όψη με τον Ουρανό, θα έπρεπε να είσαι προσεκτικός-ή με θέματα που αφορούν την κατοικία. Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα.

Ιχθύες


Η σημερινή Σελήνη δημιουργεί ένα έντονα συναισθηματικό κλίμα, το οποίο μπορεί να θολώνει λίγο την επικοινωνία σου με τους άλλους. Όταν βλέπεις ότι οι σκέψεις δεν οδηγούν πουθενά, τότε μάλλον είναι η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα.


Πηγή: lifo.gr