Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (Τετάρτη 30 Νοεμβρίου) 
Κριός

Κάπως αρχίζει να φεύγει η ένταση από την ατμόσφαιρα και η Σελήνη με τον Ήλιο σχηματίζουν μια όψη αισιοδοξίας. Η προβολή της δουλειάς ή ενός έργου σου είναι πολύ πιθανή και η αναγνώριση, επίσης.

Ταύρος


Έπειτα από μια περίοδο εντάσεων, σιγά σιγά το σκηνικό αλλάζει. Η Σελήνη σήμερα στον δέκατο οίκο σου και ο Ήλιος στον όγδοο δείχνουν ότι μπορείς να διαπραγματευτείς ένα οικονομικό θέμα.

Δίδυμοι


Η σημερινή όψη της Σελήνης με τον Ήλιο είναι πολύ αισιόδοξη για μια συνεργασία ή μια συναισθηματική σχέση. Αν κάτι από τα δύο είχε μπλοκάρει τις προηγούμενες μέρες, ίσως τώρα να το δεις να προχωράει.

Καρκίνος


Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι πολύ θετικό για την εργασία, στην οποία φαίνεται ότι πρέπει να δώσεις σημαντικό μέρος της προσοχής σου αυτές τις μέρες. Αν κάτι αναβάλλεται ή ματαιώνεται είναι για να οδηγηθείς τελικά εκεί που πρέπει.

Λέων


Η σημερινή όψη της Σελήνης με τον Ήλιο είναι ευνοϊκή για μια ερωτική υπόθεση ή τη συντροφική σου σχέση. Αφορά τον έβδομο οίκο των σχέσεων και τον πέμπτο του έρωτα, ενδιαφέρον ο συνδυασμός.

Παρθένος


Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι ευνοϊκό και δείχνει και ότι μπορεί να ολοκληρωθεί ένα θέμα ή μια εργασία που αφορά την κατοικία σου. Οι γκρίζες μέρες περνάνε και η αισιοδοξία σου επανέρχεται.

Ζυγός


Η Σελήνη και ο Ήλιος σχηματίζουν εξάγωνο, δηλαδή η μέρα για σένα μπορεί να είναι άκρως ερωτική ή και δημιουργική. Ας ελπίσουμε ότι είσαι στα πιο κοινωνικά σου.

Σκορπιός


Το ενδιαφέρον με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι ότι αν στους στόχους σου περιλαμβάνεται και μια αλλαγή σε σχέση με την κατοικία, για την οποία χρειάζεσαι χρήματα, φαίνεται ότι υπάρχουν τρόποι να διευκολυνθείς. Επίσης, ευνοούνται και οι σχετικές συμφωνίες, αν και καλό θα ήταν να περιμένεις μέχρι τις 14 για επισημότητες, που θα γυρίσει ορθόδρομος ο Ερμής.

Τοξότης


Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου είναι ανακουφιστικό. Πιθανότατα μια πληροφορία σε σχέση με μια συνεργασία ή με μια συμφωνία να σε ανακουφίσει.

Αιγόκερως


Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο, μια θετική όψη που δείχνει ότι κάποιο γεγονός, που ενδεχομένως αφορά τα οικονομικά σου, εξελίσσεται θετικά και βελτιώνεται η διάθεσή σου.

Υδροχόος


Η Σελήνη στο ζώδιό σου και ο Ήλιος στον Τοξότη σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη. Η μέρα μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα σε κοινωνικό επίπεδο και ένας στόχος σου μπορεί να δρομολογηθεί.

Ιχθύες


Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι ευνοϊκό για κάποιο επαγγελματικό σου σχέδιο. Όσο λιγότερο άγχος έχεις τόσο περισσότερες οι πιθανότητες επιτυχίας στα πάντα.


Πηγή: lifo.gr