Την 1η Ιουλίου οι πρόσφατα επανενωμένοι Sabbath έρχονται με την αυθεντική τους σύνθεση -Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler και Bill Ward- για ένα live στην ηρωική Μαλακάσα. 
Τα νέα πλέον δεν χρειάζεται να ανακοινωθούν και εδώ, στην Ελλάδα, αφού έρχονται κατευθείαν από το εξωτερικό. Κρίμα τα mail που έστελνε χθες η Didi Music προετοιμάζοντάς μας για μία μεγάλη ανακοίνωση στις 13 Δεκεμβρίου (σε τρία... τέρμινα από τώρα) σχετικά με το Rockwave Festival. 
 
Την Τρίτη λοιπόν οι Black Sabbath δημοσίευσαν στο site τους, μερικούς σταθμούς της επικείμενης καλοκαιρινής περιοδείας τους, μέσα στους οποίους περιλαμβάνεται και η χώρα μας. Την 1η Ιουλίου (τρεις ημέρες μετά το Βελιγράδι και πέντε μετά τη Βιέννη) οι πρόσφατα επανενωμένοι Sabbath έρχονται για ένα live στην ηρωική Μαλακάσα, στο πλαίσιο του Rockwave. Και καταφθάνουν με την αυθεντική τους σύνθεση, Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler και Bill Ward. Όλοι τους σε πλήρη δράση. Την τελευταία φορά πάντως που τους είδαμε ζωντανά, πάλι στο Terra Vibe της Μαλακάσας, δεν μπορούσαμε να πλησιάσουμε από τα πλήθη. Οι Sabbath διαθέτουν πολλούς και φανατικούς οπαδούς. Προβλέπεται, ξανά, πανικός. 
 
Το headliner της μίας ημέρας του Rockwave Festival το μάθαμε λοιπόν, όπως και την ημερομηνία επίσης. Εκτός και αν η διοργανώτρια εταιρία του μεγαλύτερου ελληνικού φεστιβάλ μας επιφυλάσσει και άλλη έκπληξη. Ίδωμεν.Πηγή: tospirto.gr