Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (2 Δεκεμβρίου 2011)
Κριός
Ο Ήλιος και ο Άρης σχηματίζουν μια δύσκολη γωνία, ίσως ένα επαγγελματικό θέμα να χρειάζεται ξεκαθάρισμα. Οι στόχοι σου πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και να είσαι διεκδικητικός, αλλά μετρημένα.

Ταύρος

Τα ενδεχόμενα είναι δύο, ή ένα δημιουργικό σου έργο προχωράει μετ’ εμποδίων, κυρίως για οικονομικούς λόγους, ή υπάρχει μια ερωτική ιστορία, η οποία κι αυτή βαδίζει κατά τον ίδιο τρόπο. Προφανώς και στις δύο περιπτώσεις χρειάζονται ξεκαθαρίσματα.

Δίδυμοι

Ίσως μια συμφωνία σχετικά με την κατοικία ή με μια συνεργασία να συναντάει κάποια εμπόδια. Ο Ήλιος και ο Άρης σχηματίζουν τετράγωνο που σίγουρα θέλει υπομονή. Πρόκειται όμως για μια πρόκληση (και όχι για μαύρη μοίρα), στην οποία πρέπει να ανταποκριθείς κατάλληλα.

Καρκίνος

Η προσοχή σου πρέπει να στραφεί στην επικοινωνία με συνεργάτες και γενικά με πρόσωπα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη δείχνει επίσης ότι καλύτερα να αποφύγεις αυτές τις μέρες συμφωνίες που δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρες.

Λέων

Ο Ερμής και ο Ήλιος συναντιούνται στον πέμπτο οίκο σου, και ενώ τα μηνύματα από την ερωτική σου ζωή γενικότερα είναι θολά και δύσκολο να ερμηνευτούν κάποιες φορές, φαίνεται ότι με τη βοήθεια και των δύο προχωράς ένα βήμα παραπέρα.

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Τοξότη και ο Άρης στο ζώδιό σου σχηματίζουν μια περίεργη γωνία. Είναι πιθανό να πρέπει να κάνεις κάποιες προσπάθειες ώστε να ρυθμιστεί ένα οικογενειακό θέμα ή να βρεις άκρη με μια στενή προσωπική σου σχέση.

Ζυγός

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη δείχνει ότι μπορεί να υπάρχουν στιγμές που έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που αποφεύγεις να δεις γιατί, πιθανότατα, σε δυσκολεύουν.  Συναισθηματική δυσκολία σίγουρα δεν σημαίνει καταστροφή, απλά είναι ένα μικρό τούνελ (όχι και τόσο φωτεινό ομολογουμένως) που θα σε οδηγήσει στο φως, σίγουρο αυτό.

Σκορπιός

Ο Ήλιος και ο Άρης σχηματίζουν μια περίεργη όψη, η οποία θέλει την προσοχή σου. Μπορεί μια ενέργεια ή μια κοινωνική υποχρέωση να έχει περισσότερο κόστος από όσο υπολογίζεις, για αυτό πρέπει τα οικονομικά σου να είναι καλά οργανωμένα.

Τοξότης

Το σημερινό τετράγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Άρη στον δέκατο οίκο σου δείχνει μια πρόκληση, η οποία μπορεί να είναι επαγγελματική ή να σε βάζει σε σκέψεις σε σχέση με τον εαυτό σου και ένα κοινωνικό ζήτημα που ενδέχεται να σε απασχολεί.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος και ο Άρης σήμερα δεν τα πολυβρίσκουν και η ασυμφωνία τους αφορά πιθανότατα κάποιον στόχο σου, ένα ταξίδι ή κάποιο εκπαιδευτικό θέμα. Μόλις όμως η ατμόσφαιρα ξεκαθαρίσει, θα ξέρεις κι εσύ πώς να κινηθείς.

Υδροχόος

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη δείχνει πιθανότατα δυσκολία σε ένα οικονομικό θέμα. Όμως, φαίνεται ότι μπορείς να βρεις άκρη με σωστή και ρεαλιστική διαχείριση του προβλήματος. Ίσως υπάρχει κάτι που ακόμη δεν μπορείς να δεις, αλλά που αποτελεί και τη λύση.

Ιχθύες

Η περίεργη όψη μεταξύ Ήλιου και Άρη αφορά μια επαγγελματική συνεργασία. Καλό θα ήταν να προσέχεις την επικοινωνία σου και να αναβάλεις ενδεχόμενες συμφωνίες που μπορεί να παίζουν αυτές τις μέρες, αν δεν είναι επαρκώς ξεκάθαρες. Και μην διστάζεις να ξεκαθαρίζεις αυτά που εσύ θες, από φόβο μην ακυρωθούν εντελώς οι συμφωνίες.


Πηγή: lifo.gr