Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια ( 3 & 4 Δεκεμβρίου 2011)
Κριός
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Τοξότη δείχνει ότι ένας στόχος σου μπορεί να προχωρήσει, αν και οι καθυστερήσεις είναι πιθανές, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει φως στον ορίζοντα.

Ταύρος
Ο Ερμής και ο Ήλιος ενώνουν τις δυνάμεις τους στον όγδοο οίκο σου για να προχωρήσει ένα οικονομικό θέμα, το οποίο μπορεί να αφορά π.χ. μια σημαντική διαπραγμάτευση. Το αποτέλεσμα είναι πολύ πιθανό να είναι θετικό, αλλά λόγω ανάδρομου Ερμή ίσως να υπάρχουν και κάποιες καθυστερήσεις.

Δίδυμοι
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή γίνεται στον τομέα των συνεργασιών και της συντροφικότητας. Πρόκειται για τομείς οι οποίοι βάλλονται από τις καθυστερήσεις του Ερμή, λόγω της ανάδρομης πορείας του, όμως εδώ φαίνεται ότι κάτι μπορεί να προχωρήσει.

Καρκίνος
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή δείχνει ότι μπορεί να προχωρήσει ένα επαγγελματικό θέμα, αν και λόγω της ανάδρομης πορείας του δεύτερου, θα πρέπει να γίνει αυτό με αργά, προσεκτικά και ξεκάθαρα βήματα.

Λέων
Ο Ερμής και ο Ήλιος συναντιούνται στον πέμπτο οίκο σου, και ενώ τα μηνύματα από την ερωτική σου ζωή γενικότερα είναι θολά και δύσκολο να ερμηνευτούν, κάποιες φορές, φαίνεται ότι με τη βοήθεια και των δύο προχωράς ένα βήμα μπροστά.

Παρθένος
Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή είναι πολύ βοηθητική σε σχέση με ένα οικογενειακό θέμα που ενδέχεται να σε απασχολεί. Επίσης, μπορείς να προχωρήσεις σε αλλαγές σε σχέση με την κατοικία, αν και νέα συμβόλαια π.χ. θέλουν προσοχή επειδή ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος.

Ζυγός
Ο Ήλιος και ο Ερμής σχηματίζουν σύνοδο στον τρίτο οίκο σου, παρ’ όλο που τα θέματα επικοινωνίας και συμφωνιών αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της ανάδρομης πορείας του δεύτερου, φαίνεται ότι υπάρχει φως στο τούνελ.

Σκορπιός
Ο Ήλιος και ο Ερμής ενώνουν τις δυνάμεις τους στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και αυτό σημαίνει ότι κάποια οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες θα βρουν τη λύση τους.

Τοξότης
Ο Ήλιος και ο Ερμής σχηματίζουν σύνοδο στο ζώδιό σου, σύνοδος σημαίνει ένωση δυνάμεων και αυτό είναι πολύ θετικό για την επικοινωνία σου που αυτόν τον καιρό είναι άλλα αντ’ άλλων λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

Αιγόκερως
Η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή σε σύνοδο στον δωδέκατο οίκο σου μπορεί να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά και ανακουφιστικά. Κάποια υπόθεση που εκκρεμούσε ξεκαθαρίζεται και παίρνει το δρόμο της.

Υδροχόος
Ο Ήλιος και ο Ερμής σχηματίζουν σύνοδο στον οίκο της κοινωνικής σου ζωής και των επιθυμιών. Αυτό είναι ανακουφιστικό και μπορείς να δεις μια επιθυμία σου να πραγματοποιείται.

Ιχθύες
Η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στον δέκατο οίκο σου είναι μια ενδιαφέρουσα όψη για να δεις κάποιες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις όμως, επειδή ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 14.πηγή: lifo.gr