Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου) 

Κριός

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη αποτελεί φως για την επαγγελματική σου ζωή. Συνέχισε τις προσπάθειες και έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Ταύρος

Η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη για την ερωτική σου ζωή ή για ένα δημιουργικό σχέδιο. Κάποιος στόχος σου μπορεί να πραγματοποιηθεί, οι προσπάθειές σου αξίζει να συνεχιστούν.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη σε έναν οικονομικό οίκο σου σχηματίζει μια πολύ αρμονική όψη με τον Άρη, η συνεργασία τους είναι πάντα δυναμική.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη και ο Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους και αυτό σημαίνει για σένα αυτή την περίοδο ότι ευνοούνται οι συμφωνίες, αλλά και η συναισθηματική σου ζωή.

Λέων

Η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη. Είναι πιθανό ένα νέο έργο ή μια επαγγελματική πρόταση να έχει οικονομικό ενδιαφέρον.

Παρθένος

Φαίνεται ότι κάτι αλλάζει ή μπορεί να αλλάξει στην ερωτική σου ζωή αυτή την περίοδο. Η Αφροδίτη στον οίκο που αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα σχηματίζει μια πολύ αρμονική όψη με τον Άρη στο ζώδιό σου.

Ζυγός

Η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν τρίγωνο, μια αρμονική όψη δηλαδή που αφορά τα οικογενειακά σου, θέματα που αφορούν την κατοικία και την ψυχική σου ηρεμία. Η περίοδος μπορεί να έχει εντάσεις λόγω της έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στις 10, αλλά υπάρχουν και τα καλά.

Σκορπιός

Η επικοινωνία και οι επαγγελματικές επαφές ευνοούνται, με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη. Μόνο που θέλουν περισσότερη προσοχή από ό,τι συνήθως, λόγω της έκλειψης που πραγματοποιείται στις 10.

Τοξότης

Η όψη που σχηματίζουν η Αφροδίτη και ο Άρης αφορά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Η εύνοια υπάρχει, αλλά υπάρχει και ένταση στην ατμόσφαιρα λόγω της έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στις 10.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (αυτό από μόνο του είναι τύχη) σχηματίζει μια αρμονική όψη με το Άρη στον οίκο των στόχων σου. Μια αλλαγή στο πώς βλέπεις ένα θέμα είναι αυτό που χρειάζεσαι, πιθανώς.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη «βάθους», η οποία αφορά τη διαίσθησή και τις σχέσεις σου. Φαίνεται ότι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις: ακόμη κι αν η «εσωτερική σου σοφία» έρχεται σε αντίθεση με αυτά που έχεις συνηθίσει να κάνεις, καλό θα ήταν να την ακούσεις.

Ιχθύες

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δείχνει ότι μπορεί να προκύψει μια γνωριμία που να εξελιχθεί σε κάτι καλό. Ο Άρης στον έβδομο οίκο σου ευνοεί τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες.

Πηγή: lifo.gr