Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6 Δεκεμβρίου 2011)
Κριός
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σχηματίζει μια πολύ αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα στον οίκο των γνωριμιών και των επιθυμιών. Μπορεί η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 10 να σε επηρεάζει ψυχολογικά, αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας εξακολουθούν να υπάρχουν.

Ταύρος

Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας πραγματοποιούν μια θετική όψη, ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον οίκο που αφορά τα επαγγελματικά σου και οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν.

Δίδυμοι

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι τα νέα μπορεί να είναι πολύ καλά σχετικά με κάποια επιθυμία ή ένα εγχείρημά σου. Επίσης, η μέρα μπορεί να έχει ενδιαφέρον σε κοινωνικό επίπεδο.

Καρκίνος

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι τα νέα για μια επαγγελματική και οικονομική συνεργασία μπορεί να είναι καλά. Η περίοδος είναι περίεργη λόγω της έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 10, αλλά μην αφήνεις τις αρνητικές σκέψεις να σε επηρεάζουν.

Λέων

Η μέρα μπορεί να έχει ενδιαφέρον για τη συναισθηματική σου ζωή. Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν ένα πολύ αισιόδοξο εξάγωνο που αφορά τη συντροφικότητα και τις σχέσεις σου.

Παρθένος

Η σημερινή Σελήνη στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, άλλη μία όψη που δείχνει ότι ένα επαγγελματικό πρότζεκτ μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα στον οίκο της συντροφικότητας σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Ποσειδώνα στον οίκο των ερωτικών σου. Καταλαβαίνεις.

Σκορπιός

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ αρμονικό και αφορά την εργασία σου. Μην πτοείσαι με την ένταση που νιώθουν όλοι, η έκλειψη Σελήνης στις 10 σηματοδοτεί αλλαγές.

Τοξότης

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι υπάρχει ερωτισμός στην ατμόσφαιρα. Η επικοινωνία έχει ενδιαφέρον.

Αιγόκερως

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μια πολύ θετική όψη, η οποία αφορά χρήματα που μπορείς να πάρεις από ένα ακίνητο, την οικογένεια, ή οικονομικό όφελος που μπορείς να έχεις από ένα θέμα που έχει να κάνει με το σπίτι.

Υδροχόος

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ σημαντικό για ένα θέμα επικοινωνίας, ο Ποσειδώνας μάλιστα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Είναι ευκαιρία να λύσεις παρεξηγήσεις, να προωθήσεις τις σκέψεις σου, να εκφραστείς, να συμφωνήσεις.

Ιχθύες

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι ένα συμβάν μπορεί να σε κάνει να ξαναβρείς τον ύπνο σου. Την ασφάλεια που χρειάζεσαι μπορείς πρωτίστως εσύ να την προσφέρεις στον εαυτό σου.

Πηγή: lifo.gr