Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (7 Δεκεμβρίου 2011)
Κριός
Η σημερινή Σελήνη βρίσκεται στα οικονομικά σου και η όψη που σχηματίζει με τον Άρη ευνοεί κάποιο επαγγελματικό θέμα. Άσε τα υπαρξιακά που προκαλεί από τώρα η επιρροή της έκλειψης Σελήνης στις 10 και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και η όψη της με τον Άρη είναι πέρα για πέρα ερωτική, καθότι αυτός βρίσκεται στον πιο δημιουργικό και αισθησιακό οίκο του ζωδιακού.

Δίδυμοι

Η ψυχολογική σου κατάσταση είναι μια πάνω μια κάτω αυτές τις μέρες με την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 10 στο ζώδιό σου, κι όμως, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνεις ένα μεγάλο βήμα μπροστά στους τομείς της ζωής σου που αυτή τη στιγμή «πονάνε».

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι πολύ κοινωνική, φρόντισε να εκμεταλλευτείς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη και να κινηθείς προς τα έξω. Και οι δύο βρίσκονται στους πιο κοινωνικούς και επικοινωνιακούς οίκους σου.

Λέων

Η Σελήνη και ο Άρης σχηματίζουν ένα πολύ ενδιαφέρον τρίγωνο για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Αξίζει να αναζητήσεις τρόπους να το αξιοποιήσεις.

Παρθένος

Ο Άρης στο ζώδιό σου τα πάει πολύ καλά σήμερα με τη Σελήνη στον οίκο των στόχων, των ταξιδιών και τις εκπαίδευσης. Και από τους τρεις τομείς μπορείς να έχεις κάποια καλή είδηση.

Ζυγός

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη αυξάνει τη διαίσθησή σου και φέρνει υποστήριξη από εκεί που δεν την περιμένεις. Η επιρροή της έκλειψης που ακολουθεί σε λίγες μέρες ίσως όμως δεν σου επιτρέπει να δεις καθαρά ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

Σκορπιός

Η μέρα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κοινωνική σου ζωή. Ίσως μέσα από τις επαφές σου προκύψει μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Τοξότης

Η σημερινή όψη της Σελήνης με τον Άρη είναι ιδανική για κάποιο επαγγελματικό θέμα. Και οι δύο βρίσκονται σε οίκους που αφορούν την εργασία σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη και ο Άρης σχηματίζουν μια όψη που αφορά την ερωτική σου κατάσταση. Φαίνεται ότι σήμερα μπορεί τα νέα να έχουν ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη βοηθάει μια κατάσταση που αφορά το σπίτι ως κατοικία ή οικογένεια. Είναι πιθανή και η οικονομική στήριξη.

Ιχθύες

Η Σελήνη και ο Άρης σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη, η μέρα είναι καλή για συνεργασίες, συμφωνίες και νέα ξεκινήματα με άλλους, ακόμη και σε συναισθηματικό επίπεδο.


Πηγή: lifo.gr