Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (8 Δεκεμβρίου 2011)
Κριός
Ο Χείρων στον δωδέκατο οίκο σου συνεννοείται άψογα με τον Δία αυτές τις μέρες, και οι δύο συμβολίζουν τη θεραπεία και την ανακούφιση, την οποία παρεμπιπτόντως ενδέχεται να δεις και στα οικονομικά σου.  

Ταύρος

Κι όμως, κάποια σημαντική για σένα επιθυμία μπορεί να πραγματοποιηθεί, όταν έχεις τον Δία και τον Χείρωνα να συνεργάζονται στενά. Η κοινωνική σου ζωή επίσης μπορεί να είναι στα πάνω της αυτές τις μέρες, για αυτό μην μένεις μέσα.

Δίδυμοι

Φαίνεται ότι για τα επαγγελματικά σου δεν πρέπει να ανησυχείς, ο Δίας και ο Χείρωνας θα φροντίσουν οι εξελίξεις να είναι θετικές. Και να αλλάξει και η πεσμένη διάθεσή σου.

Καρκίνος

Το εξάγωνο του Δία με τον Χείρωνα θα στηρίξει τους στόχους σου, φρόντισε να είναι όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται μέσα σου, γιατί αν δεν ξέρεις εσύ καλά τι θέλεις, δεν γίνεται δουλειά φυσικά.

Λέων

Ο Δίας στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου συνεννοείται πολύ καλά με τον Χείρωνα σε έναν οικονομικό σου οίκο. Η δράση τους μπορεί να είναι επανορθωτική.

Παρθένος

Το εξάγωνο του Δία με τον Χείρωνα είναι μια πολύ καλή όψη που αφορά στόχους, συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή. Πολλά μπορούν να διορθωθούν.

Ζυγός

Ο Δίας και ο Χείρωνας σχηματίζουν μια υποστηρικτική όψη, κυρίως για ένα θέμα υγείας, η οποία όμως αφορά και τη δουλειά. Μην πιστεύεις τις δυσάρεστες σκέψεις που ενδεχομένως κάνεις αυτές τις μέρες, μετά τις 10 που θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Σελήνης η διάθεσή σου θα αλλάξει.

Σκορπιός

Η περίοδος αυτή παρά τις δυσκολίες σε ψυχολογικό επίπεδο, κυρίως λόγω της έκλειψης Σελήνης στις 10, έχει ενδιαφέρον για την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή. Το εξάγωνο του Δία με τον Χείρωνα μπορεί να αλλάξει κάποια δεδομένα στα ερωτικά σου.

Τοξότης

Αυτές οι μέρες έχουν για πολλούς λόγους ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά σου. Το εξάγωνο του Δία με τον Χείρωνα τα αφορά άμεσα, αλλά ευνοεί και την υγεία σου, σωματική και ψυχολογική.

Αιγόκερως

Ο Δίας βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά την ερωτική σου ζωή, και όπως θα διαπιστώσεις σε κάνει και να την αντιλαμβάνεσαι και να τη βιώνεις διαφορετικά. Το εξάγωνό που σχηματίζει με τον Χείρωνα ενισχύει την εύνοιά του.

Υδροχόος

Χρήματα για μια οικογενειακή υπόθεση ή για ένα θέμα που αφορά την κατοικία, υποστήριξη από ένα οικογενειακό πρόσωπο, ή μια συμφέρουσα οικονομική συναλλαγή που αφορά ένα ακίνητο, όλα είναι πιθανά με το εξάγωνο του Δία στον τέταρτο οίκο σου με τον Χείρωνα στους Ιχθύες.

Ιχθύες

Ο κυβερνήτης των επαγγελματικών σου, ο Δίας, σχηματίζει μια πολύ αρμονική όψη με τον Χείρωνα στο ζώδιό σου. Οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν και από εκεί που περίμενες τα χειρότερα, μπορεί να έρθουν και τα καλύτερα.


Πηγή: lifo.gr