Το έργο του Σάμουελ Μπέκετ σε σκηνοθεσία Κωστή Καπελώνη συνεχίζεται στο θέατρο τέχνης Κάρολος Κούν.
Πρωταγωνιστές της παράστασης πέντε γυναίκες σε πέντε ανδρικούς ρόλους. Τους  ρόλους  ερμηνεύουν οι Κάτια Γέρου, Δήμητρα Χατούπη, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Πιστιόλα και η Αριάδνη Καβαλιέρου.  Η ιστορία αφορά δύο άστεγους αλήτες (ή μήπως δύο πάμπτωχους διανοούμενους) περιμένοντας στη μέση του πουθενά την άφιξη κάποιου μυστηριώδους Γκόντο που θα τους σώσει, αλλά δεν έρχεται ποτέ.  Στην εποχή που γράφτηκε, ενσωμάτωνε την τραγική εμπειρία του παγκοσμίου πολέμου -που μόλις είχε τελειώσει- με την αναμονή για την ανασυγκρότηση πάνω στα ερείπια του ολέθρου.

Πρόκειται για μία επικαίρη θεατρική παράσταση προβάλοντας την ανασφάλεια που επικρατεί λόγω κοινωνικής και πολιτικής κρίσης  σε παγκόσμιο επίπεδο και ειδικά στη χώρα μας. Ο καταναλωτισμός και το μάταιο κυνήγι υλικών αγαθών έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους σε αδιέξοδο. Εξήντα χρόνια από τότε που γράφτηκε, η αλλαγή που έχει συντελεστεί στη συμμετοχή των γυναικών σε πολιτικές και οικονομικές θέσεις στις ανεπτυγμένες καπιταλιστικές κοινωνίες, υπέβαλε την ιδέα τα πρόσωπα του Μπέκετ να χάσουν το φύλο τους και να δούμε ανθρώπινα πλάσματα  -κι όχι μόνο άνδρες- στον τόπο και στον χρόνο του έργου.

Το "Περιμένοντας  τον Γκοντό", είναι το πιο γνωστό έργο του Ιρλανδού δραματουργού και ίσως το σημαντικότερο θεατρικό έργο του 20ου αιώνα. Έχει γίνει αντικείμενο πολλών ερμηνειών και συζητήσεων.