Ενας σημαντικός συνθέτης κι ένας δημοφιλής τραγουδιστής θα ενώσουν τις μουσικές δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τα παιδιά. Ο Σταμάτης Σπανουδάκης και ο Αντώνης Ρέμος θα συναντηθούν και πάλι μετά από χρόνια -ο συνθέτης είχε γράψει τραγούδια σε έναν από τους πρώτους δίσκους του τραγουδιστή- προκειμένου να δώσουν μια συναυλία, στις 13 του μήνα, στη σκηνή του «Παλλάς».

Τα έσοδα της ιδιαίτερης αυτής μουσικής βραδιάς θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του φιλανθρωπικού οργανισμού Make a Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδας), ο οποίος πραγματοποιεί επιθυμίες παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, δίνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο χαρά αλλά και δύναμη για να αντεπεξέλθουν στους δύσκολους αγώνες τους.

Οσο για το πρόγραμμα της συναυλίας, ο Αντώνης Ρέμος θα χρησιμοποιήσει ως βάση τού προγράμματός του τις μπαλάντες από το προσωπικό του ρεπερτόριο, οι οποίες είναι πολλές κι αγαπημένες, ενώ παράλληλα θα ερμηνεύσει και γνωστά τραγούδια του Σταμάτη Σπανουδάκη. Ο συνθέτης, στο προσωπικό του μέρος, θα παίξει γνωστές συνθέσεις από τη δισκογραφία τους. Μαζί τους στη σκηνή θα βρεθεί ένας ακόμη σημαντικός καλλιτέχνης, ο Βασίλης Σαλέας, με το κλαρίνο του. Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Ρέμος είναι πρεσβευτής του «Make a Wish» και η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης του.πηγή: ethnos.gr