Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια (10 & 11 Δεκεμβρίου 2011) Κριός

Από σήμερα ο Ουρανός θα είναι ορθόδρομος στο ζώδιό σου, αυτό σημαίνει ότι οι εκπλήξεις πλέον θα είναι περισσότερο ευχάριστες παρά δυσάρεστες και ότι η καθημερινότητά σου δεν θα είναι τόσο αλλοπρόσαλλη όσο τον τελευταίο καιρό.

Ταύρος

Πιθανότατα τους τελευταίους μήνες η ψυχολογική σου κατάσταση ήταν απρόβλεπτη, δεν μπορείς να πεις ότι ήσουν και στα καλύτερά σου. Ο Ουρανός στον δωδέκατο οίκο σου όμως γυρίζει επιτέλους ορθόδρομος μετά από καιρό και τα πάντα απλουστεύουν στο μυαλό σου.

Δίδυμοι

Ο Ουρανός στον Κριό γυρίζει ορθόδρομος, θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σου ζωή, με την προβολή της δουλειάς σου, αλλά και με τις επιθυμίες σου αρχίζουν πάλι να παίρνουν τα πάνω τους. Και νέες γνωριμίες προκύπτουν από το πουθενά.

Καρκίνος

Στον δέκατο οίκο σου βρίσκεται ο Ουρανός, ο πλανήτης των απρόβλεπτων εξελίξεων που όταν έχει τα κέφια του δεν μπορείς να πιστέψεις αυτά που μπορεί να κάνει για σένα. Το ότι ήταν ανάδρομος για καιρό πήγαινε πίσω πολλά επαγγελματικά θέματα, αλλά από σήμερα οι εξελίξεις θα τρέχουν πάλι.

Λέων

Από σήμερα ο Ουρανός θα γυρίσει πάλι ορθόδρομος στον ένατο οίκο σου. Κάποιοι στόχοι σου που έμειναν πίσω, θα προχωρήσουν.

Παρθένος

Η εδώ και καιρό ανάδρομη πορεία του Ουρανού στον όγδοο οίκο σου πήγαινε πίσω κάποια οικονομικά σου θέματα. Ειδικά τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους θα δείξουν κάποια βελτίωση.

Ζυγός

Ο Ουρανός από σήμερα θα γυρίσει ορθόδρομος στον έβδομο οίκο σου, και θα δεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου που είχαν σκαλώσει να προχωράνε. Ξεκινάει και μια εποχή για νέα πράγματα σε αυτούς τους τομείς.

Σκορπιός

Ίσως τα εμπόδια σε διάφορα επαγγελματικά θέματα να σε έχουν πιέσει ψυχολογικά εδώ και κάποιο καιρό. Τώρα το σκηνικό αλλάζει, από σήμερα ο Ουρανός στον έκτο οίκο σου θα γυρίσει πάλι ορθόδρομος.

Τοξότης

Ο έρωτας φαίνεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου τελευταία, αλλά τα μπερδέματα είναι πολλά και η σημερινή έκλειψη έχει παίξει τον ρόλο της. Όμως σήμερα, εκτός από τη σεληνιακή έκλειψη ακριβώς απέναντί σου, ο Ουρανός στον πέμπτο οίκο σου θα γυρίσει ορθόδρομος, και όλα θα αρχίσουν να φαίνονται πιο απλά.

Αιγόκερως

Ο Ουρανός στον Κριό θα γυρίσει ορθόδρομος από σήμερα και θα επηρεάζει θετικά πλέον τον τέταρτο οίκο σου που αφορά την κατοικία και την οικογένεια.

Υδροχόος

Ο κυβερνήτης σου είναι εδώ και καιρό ανάδρομος και προφανώς σ’ έχει κουράσει με τις καθυστερήσεις του και κάποιες φορές τις δυσάρεστες εκπλήξεις του. Από σήμερα όμως γυρίζει πάλι ορθόδρομος και σταδιακά θα δεις σημαντικές θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

Ιχθύες

Τα οικονομικά σου μπορούν να αρχίσουν να βλέπουν βελτίωση από σήμερα που ο Ουρανός στον δεύτερο οίκο σου γυρίζει πάλι ορθόδρομος.Πηγή: lifo.gr