Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (12 Δεκεμβρίου 2011) Κριός
Η σημερινή Σελήνη είναι ανακουφιστική, μετά την έκλειψη χρειαζόταν κι αυτό. Αν δεν το νιώθεις ήδη, φαίνεται ότι θα κάνεις μια νέα αρχή, μέσα σου πρωτίστως.

Ταύρος

Η Σελήνη και ο Άρης λένε ότι η μέρα είναι ό,τι πρέπει για να εκτονώσεις την πίεση των ημερών και για κοινωνικές επαφές, εξόδους, κλπ. Ας ελπίσουμε ότι συμφωνείς μαζί τους.

Δίδυμοι

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μια αρμονική όψη που δείχνει ότι ένα οικονομικό θέμα μπορεί να πάρει το σωστό δρόμο. Η οικογένεια και το σπίτι αυτή τη στιγμή μπορούν να σου προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεσαι.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το εξάγωνό της με τον Άρη πιθανότατα φέρνει μια ενδιαφέρουσα είδηση. Δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες και μια νέα γνωριμία ή συμφωνία.

Λέων

Αν δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς από ανησυχία, ίσως πρέπει να σκεφτείς τι είναι αυτό που θα χρειαζόσουν για να νιώσεις ασφαλής. Εκτός που μπορεί να το έχεις ήδη και να μην το έχεις καταλάβει, φαίνεται ότι με μερικές απλές κινήσεις μπορείς να το προσεγγίσεις.

Παρθένος

Ο Άρης στο ζώδιό σου κάθε τόσο ασχολείται και με έναν τομέα της ζωής σου, άλλοτε είναι διεκδικητικός, άλλοτε σε πιέζει για δράση. Σειρά σήμερα έχει η κοινωνική σου ζωή, όλο και κάτι μπορείς να κερδίσεις από τις επαφές σου με τους άλλους.

Ζυγός

Η σημερινή Σελήνη στον δέκατο οίκο σου συνεννοείται μια χαρά με τον Άρη και προωθεί έναν επαγγελματικό σου στόχο. Ο δρόμος που πιθανώς ανοίγουν έχει ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Μετά την αλλόκοτη έκλειψη προχτές, η Σελήνη στον Καρκίνο πλέον είναι αισιόδοξη και μαζί με τον Άρη σου δείχνουν ότι κάποια επιθυμία σου μπορεί να πραγματοποιηθεί, αν κινητοποιηθείς κι εσύ. Επίσης, η προβολή σου γενικότερα ευνοείται, ειδικά η επαγγελματική.

Τοξότης

Το σημερινό εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι καλό για δύο λόγους. Αφενός για τα επαγγελματικά σου και ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί, αφετέρου για μια κοινωνική αγωνία σου, η οποία τελικά δεν έχει να κάνει με την αποδοχή των άλλων προς τα εσένα, αλλά μάλλον με το πόσο εσύ αποδέχεσαι κάποια στοιχεία του εαυτού σου.

Αιγόκερως

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι πολύ αισιόδοξο για μια συνεργασία, ή ακόμη πιο πιθανό, για μια συναισθηματική σχέση. Αυτά γίνονται όταν η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου και ο Άρης στον οίκο της αισιοδοξίας και των στόχων.

Υδροχόος

Μια οικονομική διαπραγμάτευση, που ενδεχομένως σε προβληματίζει αυτές τις μέρες, μπορεί να γίνει τώρα, αφενός γιατί η δυνατή επιρροή της έκλειψης φεύγει σιγά σιγά και αφετέρου επειδή το ευνοούν η Σελήνη με τον Άρη.

Ιχθύες

Η Σελήνη και ο Άρης σχηματίζουν σήμερα μια εξαιρετικά ερωτική όψη. Η πρώτη στον οίκο του έρωτα και ο δεύτερος στα συναισθηματικά σου, δεν επιτρέπουν να σκεφτείς, αλλά ζητάνε να πράξεις.


Πηγή: lifo.gr