Η Showhat παρουσιάζει live τους Hooverphonic, σε ένα μαγικό xmas party με ιδανική υπόκρουση την κομψή pop μουσική τους.
 Ένα από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα στην Ελλάδα, μας επισκέπτεται ξανά τον Δεκέμβριο, για να μας βάλει λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, στον chic pop κόσμο του. Στις αποσκευές τους ένα νέο album (Τhe Night Before) αλλά και μια καινούργια τραγουδίστρια, η Noemie Wolfs.   
Οι Βέλγοι Hooverphonic γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα από την αρχή της καριέρας τους, στα μέσα της δεκαετίας του 90 και δε σταμάτησαν να μας χαρίζουν σπουδαία τραγούδια μέχρι σήμερα. Μέσα σε αυτή την 15ετή πορεία τους αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε ανάμεσα στα άλλα, τραγούδια όπως τα "Eden", "Inhaler", "2 Wicky", "Club Montepulciano", "This Strange Effect", "Mad About You", "Sometimes", "The Last Thing I Need Is You", μέχρι και τα πιο πρόσφατα "Gentle Storm" και "The Night Before".
Με επιρροές από electropop, alternative, electronica και rock ανάμεσα σε πολλές ακόμα, οι Hooverphonic κατάφεραν από το ξεκίνημα τους να ξεχωρίσουν με τις υπέροχες μελωδίες τους και τα προσεγμένα γυναικεία φωνητικά που τους προσέδωσαν ένα μοναδικό σήμα.

Εισητήρια: Αθήνα: €30 (προπώληση), €35 (ταμείο)
Θεσσαλονίκη: €25 (προπώληση), €30 (ταμείο)

Fuzz Live Music Club

Πατριάρχου Ιωακείμ 1 (Πειραιώς & Χαμοστέρνας), Ταύρος, http://www.fuzzclub.gr/    
Principal Club Theater

17ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Νέο Ρύσιο, http://www.principalclub.com/  
Αθήνα, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, Fuzz Club

Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, Principal

Είσοδος 25 - 35 ευρώ


Πηγή: elculture.gr