Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (13 Δεκεμβρίου 2011)
Κριός
Ίσως κάποια υπόθεση σχετική με την κατοικία να μην προχωράει σήμερα, λόγω των  περίεργων όψεων της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Καλό θα ήταν να αφήσεις σχετικές συζητήσεις και συμφωνίες για λίγες μέρες αργότερα.

Ταύρος

Σήμερα θέλει προσοχή η επικοινωνία σου με συναδέλφους και πελάτες, γενικά με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Η Σελήνη σχηματίζει μια δύσκολη όψη και με τον Κρόνο και με τον Ποσειδώνα, οι οποίοι βρίσκονται σε οίκους που αφορούν την εργασία.

Δίδυμοι

Ίσως να μην νιώθεις και την φοβερή αισιοδοξία σε σχέση με ένα οικονομικό θέμα ή έναν στόχο σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα δεν θα κυλήσουν ομαλά. Η Σελήνη στα οικονομικά σου σήμερα είναι αρκετά συναισθηματική, έως υστερική θα λέγαμε.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σχηματίζει δύο περίεργες γωνίες, μία με τον Κρόνο και μία με τον Ποσειδώνα. Ίσως τα χρήματα που μοιράζεσαι με ένα οικογενειακό πρόσωπο να είναι το θέμα των ημερών.

Λέων

Πιθανώς δεν είσαι και στα καλύτερά σου ψυχολογικά, ίσως να νιώθεις κάποιες στιγμές ότι στο μυαλό σου παίζει ένα χάος. Μην χάνεσαι σε σκέψεις που αφορούν τη σχέση σου και δεν βγάζουν νόημα. Ο Ποσειδώνας στον έβδομο οίκο σου μπορεί να σε μπερδέψει με χαρακτηριστική άνεση.

Παρθένος

Η Σελήνη σχηματίζει σήμερα κάπως δύσκολες ή αλλόκοτες όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από τις συνεργασίες σου και καλύτερα μην οριστικοποιήσεις συμφωνίες σήμερα. Ένας λόγος παραπάνω να περιμένεις είναι ότι ο κυβερνήτης σου από αύριο γυρίζει ορθόδρομος.

Ζυγός

Η δουλειά μπορεί να είναι πιεστική σήμερα, ή ένα θέμα που την αφορά να σε αγχώνει. Τα βάσανά σου θα αρχίσουν από αύριο να μειώνονται πάντως.

Σκορπιός

Ίσως ένας στόχος να φαίνεται αρκετά μακρινός ή να συναντάει εμπόδια, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάνεις την αισιοδοξία σου. Όπως έκατσαν όλες οι περίεργες όψεις μαζί, έτσι θα λήξουν και όλες μαζί και θα γυρίσουν σύντομα όλοι ορθόδρμοι.

Τοξότης

Ένα οικονομικό θέμα θέλει την προσοχή σου, ιδίως αν αφορά τράπεζες, εφορία, ή αν πρόκειται για χρήματα που μοιράζεσαι με άλλους. Επίσης, μια αποκλειστικά σεξουαλική γνωριμία μπορεί να μην λειτουργήσει και πολύ θετικά σήμερα που μάλλον έχεις ανάγκη από κάτι ουσιαστικότερο.
Αιγόκερως

Σήμερα η Σελήνη έχει άγριες διαθέσεις, μην βλέπεις πολύ συναισθηματικά τις καταστάσεις στα επαγγελματικά σου. Η προσοχή σου πρέπει να δοθεί στις συνεργασίες και σε ενδεχόμενες οικονομικές συμφωνίες, τις οποίες καλό θα ήταν να αναβάλεις για μετά τις 14.

Υδροχόος

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιό σου και μερικές φορές δημιουργεί χάος. Αυτές τις μέρες μπορεί να το βιώνεις στη δουλειά και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Εννοείται ότι θα περάσει το μπέρδεμα, αλλά μέχρι τότε μην αφήνεις να επηρεάζονται οι σχέσεις σου.

Ιχθύες

Ίσως μια ερωτική υπόθεση να θέλει περισσότερη διερεύνηση. Αυτά που σκέφτεσαι μπορεί να σε ρίχνουν άδικα, με τον κυβερνήτη σου να σχηματίζει μια περίεργη γωνία με την Σελήνη στον πέμπτο οίκο σου.


Πηγή: lifo.gr