Καθώς η πλησιάζει η ημερομηνία της παγκόσμιας πρεμιέρας του biopic Iron Ladyστις 4 Ιανουαρίου του 2012 στο Λονδίνο τόσο πληθαίνουν και οι συνεντεύξεις της πρωταγωνίστριας Meryl Streep. Ύστερα από ένα μπαράζ  το τελευταίο διάστημα η συνέντευξη που δίνει στο τεύχος Ιανουαρίου της αμερικάνικης Vogue αποτελεί σίγουρα είδηση όχι τόσο γιατί το τι λέει η Στριπ (τα κλασσικά για τον ρόλο, τη δυσκολία του να είσαι γυναίκα στο Χόλυγουντ μετά από κάποια ηλικία, τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις της και αγωνίες) ούτε για τα photoshoots της Annie Leibovitz όσο για το οτι η fashion glossy βίβλος βάζει για πρώτη φορά στην ιστορία της ως εξώφυλλο την ίδια την Στριπ. Σε ηλικία 62 ετών μάλιστα.  

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως η ίδια θεωρεί πως η καριέρα της και οι μεγάλοι ρόλοι σταμάτησαν πριν 20 χρόνια (παρ΄όλες τις 16 υποψηφιότητες για Όσκαρ και τις 25 για Χρυσή Σφαίρα).  

Είναι έτσι φτιαγμένο το Χόλυγουντ που όταν μια ηθοποιός περάσει τα 40 οι ρόλοι που της προτείνουν περιορίζονται σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα λέει. Είτε μάγισσες είτε άλλοι γκροτέσκ ρόλοι. Συνεχίζοντας αναφέρει πόσο πολύ θαύμασε την Θάτσερ γνωριζοντάς την μέσα από αυτή τη ταινία και το πόσο εκτίμησε την δύναμη του χαρακτήρα της.Πηγή: lifo.gr