Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Δεκεμβρίου 2011)
Κριός
Όπως φαίνεται όλα ισιώνουν σιγά σιγά, ο Ερμής από σήμερα γυρίζει πάλι ορθόδρομος και βαδίζεις γρηγορότερα προς τους στόχους σου με φουλ αισιοδοξία, μάλιστα.

Ταύρος

Ο Ερμής πιθανότατα σε ταλαιπώρησε τις βδομάδες που ήταν ανάδρομος, σε οικονομικό επίπεδο κυρίως, με καθυστερήσεις, αναβολές και άλλα τέτοια. Από σήμερα σταδιακά όλα διορθώνονται.

Δίδυμοι

Όταν ο κυβερνήτης σου είναι ανάδρομος, επηρεάζεσαι συνολικά και μοιάζει σαν να παγώνουν όλα. Όταν δε είναι ανάδρομος στις σχέσεις και τις συνεργασίες, οι παρεξηγήσεις δίνουν και παίρνουν. Από σήμερα όμως, που ξεκινάει την ορθή πορεία του πάλι, θα δεις σταδιακά μια γενική βελτίωση σε όλους τους τομείς. 

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής εδώ και κάποιες βδομάδες προκαλούσε καθυστερήσεις και ασυνεννοησία στα επαγγελματικά. Είναι πιθανό να περίμενες και κάποιες απαντήσεις, τις οποίες να μην λάμβανες, ή να έπαιζαν ακόμη και ακυρώσεις. Από σήμερα γυρίζει επιτέλους ορθόδρομος, και φαίνεται ότι στις διακοπές τουλάχιστον θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Λέων

Πιθανότατα η επικοινωνία με τον-τη σύντροφό σου να είχε κάποια κενά αυτές τις μέρες, ίσως μια ερωτική υπόθεση να μην προχωρούσε, ή ένα δημιουργικό σχέδιο να μην έβγαινε. Ο Ερμής από σήμερα γυρίζει πάλι ορθόδρομος και όλα αλλάζουν προς το καλύτερο.

Παρθένος

Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου σε δυσκόλεψε συνολικά, αλλά ίσως περισσότερο σε θέματα οικογενειακά ή κατοικίας. Από σήμερα όλα ξαναβρίσκουν το ρυθμό τους και η ζωή σου γίνεται πιο ανάλαφρη.

Ζυγός

Ο Ερμής όσο ήταν ανάδρομος στον τρίτο οίκο σου, δυσκόλευε την επικοινωνία σου με τους άλλους, και έμπλεκε τις καταστάσεις όταν ήσουν έτοιμος να κάνεις συμφωνίες, ακόμη και τις πιο απλές. Από σήμερα όλα θα είναι ευκολότερα.

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Ερμής εδώ και καιρό χτυπούσε τα οικονομικά σου με καθυστερήσεις, αναβολές και ματαιώσεις. Από σήμερα φαίνεται ότι χρήματα που περίμενες θα έρθουν και ίσως και κάποιες νέες συμφωνίες να έχουν ενδιαφέρον.

Τοξότης

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου είχε τις δυσκολίες της, επικοινωνία ό,τι να ‘ναι, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις. Από την άλλη είναι πιθανό να ήρθε στην επιφάνεια κάτι κρυμμένο, ή κάτι που απλώς δεν ήθελες να βλέπεις, και αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Από σήμερα ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος, και όλα προχωράνε πλέον κανονικά.

Αιγόκερως

Οι εβδομάδες που πέρασαν ήταν γεμάτες ανασκοπήσεις και αναμνήσεις, ο ανάδρομος Ερμής έφερε στην επιφάνεια απωθημένα, επιθυμίες και ίσως και κάποιες σχέσεις από το παρελθόν. Δεν ήταν κακή η ανάδρομη πορεία του, αλλά από σήμερα που γυρίζει ορθόδρομος, τα πράγματα θα είναι σίγουρα πιο εύκολα.

Υδροχόος

Ο Ερμής από σήμερα γυρίζει ορθόδρομος. Βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου και η κοινωνική σου ζωή παίρνει πάλι τα πάνω της. Και αν κάποιες επιθυμίες σου ματαιώθηκαν, από σήμερα μπορείς να δοκιμάσεις ξανά να τις κυνηγήσεις.

Ιχθύες

Ο ανάδρομος Ερμής ήταν και η αιτία που ένιωθες ότι δεν προχωράνε τα επαγγελματικά σου ή που η επικοινωνία σου στη δουλειά ήταν αρκετά δύσκολη. Από σήμερα γυρίζει πάλι ορθόδρομος και μπορείς ξανά να ελπίζεις.


Πηγή: lifo.gr