Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (15 Δεκεμβρίου 2011)
Κριός
Και μέσα σε όλα, υπάρχει και το ερωτικό στοιχείο στη ζωή σου που ξαφνικά μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Άσε για λίγο την ενασχόληση με τα επαγγελματικά και δες τι γίνεται γύρω σου γιατί έχεις πολύ σουξέ.

Ταύρος

Ο Ήλιος και η Σελήνη σχηματίζουν τρίγωνο που δείχνει εύνοια στα οικονομικά σου. Πολύ πιθανό να διευθετηθεί μια οικογενειακή υπόθεση ή να έρθουν χρήματα από την οικογένεια.

Δίδυμοι

Και τώρα που τα συναισθηματικά σου ζητάνε την προσοχή σου πώς να το χειριστείς; Με απόλυτη ψυχραιμία. Και με αποδοχή του γεγονότος ότι όταν ξεκλειδώνεσαι και είσαι έτοιμος-η να ερωτευτείς ή μπαίνεις σε μια σχέση, θα φοβάσαι. Τι να κάνουμε τώρα.

Καρκίνος

Σε περίπτωση που ψάχνεις ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, οι μέρες αυτές έχουν ενδιαφέρον, με τον τρίγωνο του Ήλιου και της Σελήνης. Από κάπου μπορεί να προκύψει και ένα οικονομικό όφελος.

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον κυβερνήτη σου που βρίσκεται στον πιο ερωτικό σου οίκο, τον πέμπτο. Περιττό να αναφέρουμε ότι το κοινό σου σε αναζητά απεγνωσμένα.

Παρθένος

Το τρίγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη δείχνει ότι η ψυχική ηρεμία βρίσκεται στο σπίτι, ίσως ένα θέμα που αφορά την κατοικία να προχωράει ή ένα οικογενειακό πρόσωπο να σου προσφέρει τη συναισθηματική τροφοδοσία που χρειάζεσαι.

Ζυγός

Μια από τις πιο κοινωνικές όψεις της περιόδου είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη. Πολύς κόσμος, πολλές πληροφορίες, νέες γνωριμίες και πιθανώς συμφωνίες.

Σκορπιός

Το τρίγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη αφορά ξεκάθαρα ένα οικονομικό θέμα και τη δουλειά. Είναι μια πολύ θετική όψη που μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα.

Τοξότης

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σχηματίζει μια άψογη όψη με τη Σελήνη στον οίκο των στόχων και της «φιλοσοφίας ζωής». Το κλειδί της επιτυχίας είναι η ευελιξία, μπορεί να ακούγεται δύσκολο μερικές φορές να αλλάζεις πεποιθήσεις ή στάση, αλλά αν από την άλλη αυτό χρειάζεσαι;

Αιγόκερως

Η διαίσθησή σου δεν μπορεί να είναι σε καλύτερη φάση, και ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται στους δύο πιο μυστικιστικούς και πολύπλοκους οίκους και σε συνδυασμό με την απόλυτα γήινη πρακτικότητά σου καταφέρνεις να ενώσεις τη λογική με το
συναίσθημα. Κράτησέ το αυτό όσο μπορείς.

Υδροχόος

Το τρίγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη δίνει ώθηση σε μια συνεργασία ή μια σχέση. Επίσης, πρόκειται για μια πολύ κοινωνική όψη την οποία καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς.

Ιχθύες

Ο Ήλιος και η Σελήνη συνεργάζονται στενά για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα με ένα επαγγελματικό θέμα. Και οι δύο βρίσκονται σε οίκους που αφορούν την εργασία σου, ενώ σχηματίζουν μια άψογη όψη μεταξύ τους.


Πηγή: lifo.gr