Έκθεση φωτογραφίας της ομάδας phasma2 πραγματοποιείται στην γκαλερί της Taf. Μέσα από μία σειρά φωτογραφιών, κάθε καλλιτέχνης διηγείται μια ιστορία ενός συγκεκριμένου 24ωρου τον Αύγουστο του 2011.
Στην έκθεση με τίτλο «Μια Ημέρα τον Αύγουστο» συμμετέχουν οι: Γιώργος Βιτσαρόπουλος, Μίλος Μπιτσάνσκι, Λουίζα Γουλιαμάκη, Γιώργος Δέτσης, Μιχάλης Καραγιάννης, Στέλιος Ματσάγγος, Βισί Μόγκαν, Γιώργος Νικολαΐδης, Καμίλο Νόλλας, Αλέξανδρος Σταματίου, Ιάκωβος Χατζησταύρου.  

Σκοπός της φωτογραφικής ομάδας με την επωνυμία phasma2 είναι, αφενός να προβάλει το έργο των δημιουργών της και αφετέρου την παραγωγή εκδηλώσεων πολιτισμού και εκπαίδευσης με θεματικό άξονα,πάντα την φωτογραφία και τις γύρω από αυτήν δραστηριότητες.  

Πίσω από αυτή την προσπάθεια βρίσκονται 14 φωτογράφοι, οι οποίοι αποτελούν και τον βασικό κορμό της ομάδας.

Η πραγματοποίηση σεμιναρίων, workshops, θεματικών masterclass, διαλέξεις και παρουσιάσεις φωτογράφων, φωτορεπόρτερ, καλλιτεχνών φωτογράφων, καθώς και προσωπικοτήτων από τον χώρο των οπτικών τεχνών, πραγματοποίηση εκθέσεων, εκδόσεων, κ.λπ. είναι κάποιες από τις δραστηριότητες της ομάδας.  

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 15 Δεκεμβρίου και η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 8 Ιανουαρίου.  
Η Taf βρίσκεται στην οδό Νορμανού 5, στο Μοναστηράκι.


πηγή: in.gr