Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (16 Δεκεμβρίου 2011) 
Κριός
Μια λαμπρή μέρα για τη δουλειά. Ίσως όχι για πολλά άλλα. Αλλά για τη δουλειά είναι ευλογία το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα.

Ταύρος
Αν υπάρχει κάποιο ερωτικό θέμα στη ζωή σου, αυτές τις μέρες μπορεί να δεις εξελίξεις. Και η Σελήνη και ο Πλούτωνας σε γεμίζουν πάθος.

Δίδυμοι
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι πολύ θετικό για μια οικογενειακή υπόθεση. Μπορείς να δεις βελτίωση και στις προσωπικές σου σχέσεις και ίσως να λάβεις και κάποια μορφή στήριξης.

Καρκίνος
Μια συμφωνία ή μια νέα συνεργασία είναι πιθανή με τη Σελήνη και τον Πλούτωνα να σχηματίζουν τρίγωνο. Επίσης, μια θετική πληροφορία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε κάποια σχέση σου.

Λέων
Η Σελήνη και ο Πλούτωνας συνεννοούνται μια χαρά με αποτέλεσμα ένα νέο πρότζεκτ ή ένα οικονομικό όφελος που προκύπτει από μια συνεργασία.

Παρθένος
Τώρα θα σκέφτεσαι κι εσύ, τι να διαλέξεις, να μείνεις μέσα στο σπίτι και να κάνεις ότι δεν υπάρχουν έντονα και βαθιά συναισθήματα; Ή να βγεις έξω και να ζήσεις μια ερωτική εμπειρία που αργά ή γρήγορα ο Πλούτωνας φέρνει στη ζωή σου; Αν μείνεις στο σπίτι πάντως, τουλάχιστον «μην κάνεις ότι δεν…».

Ζυγός
Κι όμως, η διάθεσή σου μπορεί να δείξει ανάκαμψη. Επειδή αυτή την περίοδο σχετίζεται πολύ με το σπίτι και με την οικογένεια, δώσε έμφαση σε ανάγκες σου που έχουν να κάνουν με αυτούς τους τομείς.

Σκορπιός
Η Σελήνη και ο Πλούτωνας βρίσκονται στους πιο κοινωνικούς οίκους σου. Το τρίγωνο που σχηματίζουν δείχνει ανανέωση και διεύρυνση των γνωριμιών σου και ενδιαφέρουσες επαφές.

Τοξότης
Καλό θα ήταν να ασχοληθείς με τη βελτίωση των οικονομικών σου ή με αναζήτηση εργασίας ή διεκδίκηση για κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά γενικά, αυτές τις μέρες που το ευνοεί και η Σελήνη και ο Πλούτωνας.

Αιγόκερως
Οι μέρες είναι αισιόδοξες για την επίτευξη των προσωπικών σου στόχων. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου είναι στις καλές του, και κάτι τέτοια δεν πρέπει να τα χάνεις.

Υδροχόος
Η όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι έντονη και βαθιά συναισθηματική και η διαίσθησή σου αξεπέραστη. Άκου καμιά φορά και την εσωτερική σου σοφία. Την απάντηση σε κάτι που σε απασχολεί την ξέρεις.

Ιχθύες
Είναι πιθανό αν αφεθείς και νιώσεις τη «σύνδεση» σου με τους άλλους να νιώσεις και περισσότερο ασφαλής και ευδιάθετος. Η Σελήνη και ο Πλούτωνας θέλουν να σε βγάλουν έξω και να νιώσεις ότι συνδέεσαι με το σύμπαν. Να τη δεχτείς την πρόσκληση.

Πηγή: lifo