Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια (17-18 Δεκεμβρίου 2011) Κριός
Κάποιες φορές νιώθεις ότι τα δίνεις όλα και δεν παίρνεις αυτά που δικαιούσαι, ίσως η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο να σε βάζει σε διαδικασία επανεξέτασης των σχέσεων και συνεργασιών σου. Και καλά θα κάνεις να τις επανεξετάσεις, εδώ που τα λέμε.

Ταύρος

Η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο απαιτεί λογική, ψυχραιμία και όχι περιττούς συναισθηματισμούς σε σχέση με ένα θέμα πιθανότατα επαγγελματικό, αλλά όχι μόνο. Επίσης, είναι σημαντικό να προσέχεις θέματα υγείας αυτές τις μέρες.

Δίδυμοι

Αυτές τις μέρες είναι πιθανό οι ερωτικές σχέσεις να σου φαίνονται ως ο δυσκολότερος και περισσότερο ακατανόητος τομέας της ζωής σου. Μην προβληματίζεσαι αν οι άλλοι κάνουν πίσω μόλις μυριστούν ότι κάτι συναισθηματικό κινητοποιείται μέσα τους. Δυστυχώς, αυτό παίζει τελευταία.

Καρκίνος

Αυτό το σαββατοκύριακο έχει κάποιες εντάσεις, σε θέματα που αφορούν την κατοικία ή την οικογένεια. Αν η συνεννόηση δεν είναι εφικτή προς το παρόν, αυτό είναι προσωρινό και μπορεί να διορθωθεί σε μερικές μέρες, οπότε απόφυγε σοβαρές συζητήσεις και αναλύσεις.

Λέων

Η υπεραναλυτική σκέψη δεν βοηθάει αυτές τις μέρες, ο Κρόνος επιμένει να δεις τα πράγματα λογικά, αλλά η Αφροδίτη σου λέει ότι η λογική στην παρούσα φάση μπορεί να αλλάξει κάποιες σκέψεις σου, αλλά όχι και το ενδεχόμενο δυσάρεστο συναίσθημά σου. Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που πρέπει να τα παρατήσεις όλα και να πας εκεί που υπάρχει συναίσθημα, σιγουριά και φαν.

Παρθένος

Αυτές τις μέρες θα ήταν καλό να κάνεις έναν οικονομικό προγραμματισμό, μην ξεχνάς τον Κρόνο στον δεύτερο οίκο σου που απαιτεί σύνεση κάποιες φορές, όπως τώρα, που σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη. Μην ξεχνάς να βρίσκεις τρόπο να απολαμβάνεις, αλλά με μια σχετική σύνεση.

Ζυγός

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, που σημαίνει ότι υπάρχει μια δυσκολία σε σχέση με την κατοικία ή με ένα οικογενειακό πρόσωπο. Ίσως θα ήταν καλό να αποδεχτείς προσωρινά μια κατάσταση ως έχει και από την άλλη βδομάδα να ξαναπροσπαθήσεις να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου. Επίσης, οι σοβαρές συζητήσεις με οικογενειακά πρόσωπα είναι καλύτερο να καθυστερήσουν λίγο.

Σκορπιός

Τις μέρες γύρω από τις 18 που η Αφροδίτη και ο Κρόνος σχηματίζουν τετράγωνο θα ήταν καλό να πρόσεχες την επικοινωνία σου με τους άλλους. Το κόστος της κακής συνεννόησης και των παρεξηγήσεων είναι περισσότερο ψυχολογικό, δικό σου. Όταν σε λίγες μέρες η ατμόσφαιρα ξεκαθαρίσει, θα μπορέσεις να κάνεις τις διαπραγματεύσεις σου.

Τοξότης

Η Αφροδίτη βρίσκεται στα οικονομικά σου και αυτό είναι μεν καλό, αλλά στις 18 σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που σημαίνει ότι μπορεί μια κοινωνική δραστηριότητα να απαιτήσει περισσότερα χρήματα από όσα υπολόγιζες. Καλό θα ήταν στους υπολογισμούς σου γενικά, αυτές τις μέρες να είσαι προσεκτικός.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει μια δύσκολη όψη με τον Κρόνο, που σημαίνει ενδεχόμενη πίεση από τη δουλειά. Αυτό είναι και καλό και δύσκολο. Από τη μία φαίνεται ότι τα επαγγελματικά σου θα εξελιχθούν, από την άλλη είναι πιθανό να ιδρώσεις λίγο.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό αυτές τις μέρες, ίσως νιώθεις ότι ένα εγχείρημά σου συναντάει εμπόδια παρά τις προσωπικές σου προσπάθειες. Κάνε λίγο πίσω, αποστασιοποιήσου συναισθηματικά και, όταν νιώσεις έτοιμος, δες αν υπάρχει λύση με τη λογική.

Ιχθύες

Οι οικονομικές συναλλαγές, ειδικά με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σου, είναι αρκετά ευαίσθητες αυτές τις μέρες, οπότε προσοχή στις παρεξηγήσεις. Επίσης, έχε υπόψη σου ότι οι περιστασιακές σχέσεις μπορεί να αποδειχτούν ψυχοφθόρες, αν γίνονται μόνο και μόνο για να αποστασιοποιηθείς από την πραγματικότητα.


Πηγή: lifo.gr