Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (19 Δεκεμβρίου 2011)
Κριός
Ο Ήλιος και ο Κρόνος σχηματίζουν μια άψογη γωνία για έναν στόχο ή μια συνεργασία σου. Ένα ταξίδι είναι επίσης πιθανό αυτές τις μέρες, ή μια ελπιδοφόρα νέα συμφωνία.

Ταύρος

Ο Ήλιος και ο Κρόνος σχηματίζουν όψη εξαγώνου που δείχνει σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά σου, και έχε υπόψη σου ότι από τρίτη που η Αφροδίτη θα περάσει στον δέκατο οίκο σου θα ακολουθήσουν θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου.

Δίδυμοι

Ο Κρόνος μπορεί να βοηθήσει τη σταθεροποίηση μια ερωτικής σχέσης. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιο ξεκαθάρισμα ή να λύσεις ένα πρόβλημα που ως τώρα φαινόταν άλυτο.

Καρκίνος

Αυτή τη βδομάδα μπορεί να την αφιερώσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την κατοικία, η όψη του Ήλιου με τον Κρόνο είναι εξαιρετική. Επίσης, από αύριο η Αφροδίτη θα περάσει στον όγδοο οίκο σου και πιθανώς ανοίγει ο δρόμος για ενοικίαση ή πώληση ενός ακινήτου.

Λέων

Μια σημαντική συζήτηση μεταξύ εσένα και του-της συντρόφου σου μπορεί να φέρει σημαντικές και θετικές εξελίξεις στη σχέση σας. Ο Ήλιος και ο Κρόνος σχηματίζουν μια σημαντική όψη που θα σας δείξει ξεκάθαρα πού ακριβώς βρίσκεστε.

Παρθένος

Μια απόφαση σε σχέση με τα οικονομικά σου μπορεί να είναι σωτήρια. Σε αυτήν μπορεί να σε οδηγήσουν ο Ήλιος με τον Κρόνο και το αποτέλεσμα να είναι ελπιδοφόρο.

Ζυγός

Αν είσαι σε διαδικασίες διαπραγματεύσεων, καλό θα ήταν σήμερα να προχωρήσεις σε τελική συμφωνία, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο.

Σκορπιός

Η όψη του Ήλιου με τον Κρόνο είναι εξαιρετική για τα οικονομικά σου. Θα βρεθούν τρόποι να προγραμματιστείς άψογα και να καλύψεις τα αρκετά έξοδα των ημερών.

Τοξότης

Η όψη του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Κρόνο είναι πολύ θετική και αφορά την κοινωνική σου ζωή και κάποια επιθυμία σου που ίσως βρίσκεται αρκετά βαθιά μέσα σου. Μήπως να τη φέρεις στην επιφάνεια;

Αιγόκερως

Η εβδομάδα έχει πολλή δουλειά, αλλά και αναγνώριση από αυτούς που πρέπει να σε αναγνωρίσουν. Το σημερινό εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνει ότι οι ιδέες σου είναι πολλές και κερδίζεις σεβασμό για αυτές.

Υδροχόος

Το θέμα της προβολής σου ή πιο συγκεκριμένα της προβολής της δουλειάς σου ευνοείται ιδιαίτερα με την όψη του Ήλιου με τον Κρόνο. Επίσης, από αύριο η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιό σου για ένα μήνα, όλα τα καλά μαζί δηλαδή θα έρθουν.

Ιχθύες

Αυτή τη βδομάδα μπορείς να δεις πρόοδο σε ένα οικονομικό θέμα. Αν χρειάζεται να κάνεις τις κινήσεις σου για να πλησιάσεις πρόσωπα κλειδιά, η σημερινή όψη του Ήλιου με τον Κρόνο είναι πολύ υποστηρικτική.


Πηγή: lifo.gr