Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (29 Δεκεμβρίου 2011) Kριός:

Τι ωραία τι καλά, βρήκες πάλι τον χαμένο σου τσαμπουκά. Όχι ότι έχεις όρεξη για τσάμπα μαγκιές και «σου πα, μου πες», αλλά σου έλειπε αυτό το τσαγανό που διαθέτεις όταν τα πράγματα ζορίζουν.

Ο Ήλιος σήμερα και ο Πλούτωνας σου διοχετεύουν πάθος, δυναμισμό, ένταση και σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου.

Προσπάθησε ό,τι και να το κάνεις να το κάνεις με το Κριαρίσιο στυλ σου που όποτε το θέλεις πραγματικά αφήνει .. εποχή.
 

Ταύρος:

Ιωάννης, Κεφάλαιο 9, στίχος 25 : «Ήμην τυφλός και τώρα βλέπω».

Αυτό είναι το μόττο σου για σήμερα. Ήσουν τυφλός και τώρα πάλι βλέπεις. Βέβαια αυτό που βλέπεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σου αρέσει, αλλά τουλάχιστον «βλέπεις» - το θαύμα έγινε.

Σήμερα ο Ήλιος με τον Πλούτωνα σού δίνουν πάλι πίσω το φως σου, αλλά φωτίζουν και φοβίες ανασφάλειες  και απωθημένα. Η μέρα θα φέρει τα «πάνω- κάτω», η νύχτα τα «κάτω- πάνω», γι’ αυτό να είσαι έτοιμος να τα δεις όλα…
 

Δίδυμος:

Τα οικονομικά σου παίρνουν μια ανάσα. Όχι ότι κέρδισες τον πρώτο αριθμό του λαχείου ούτε άλλαξε κάτι μαγικά μέσα σε 24 ώρες. Είναι που εσύ αποφάσισες να αφήσεις τα αχ και τα βαχ και να δεχτείς τα πράγματα όπως είναι.

Σήμερα η μέρα παρουσιάζει και επαγγελματικές και αισθηματικές ευκαιρίες. Τουτέστιν άδραξε τη μέρα.


Καρκίνος:

Ο Ήλιος με τον Πλούτωνα σού ανεβάζουν στα ύψη το σεξ απίλ.  Η δύσκολη όμως όψη της Σελήνης με τον Άρη έρχονται και σου κάνουν τον αγριορομαντισμό θεριό ανήμερο και πώς να το δαμάσεις….

Το κτήνος μέσα σου θέλει αίμα, όμως καλύτερα να το ξεδιψάσεις με ένα δυνατό κοκτέιλ.

Λέων:

Ο Ήλιος συναντά σήμερα τον Πλούτωνα και όλα τα καταπιεσμένα σου παίρνουν μπροστά: ό,τι δηλαδή το είχες κρύψει βιαστικά και απέφευγες να το κοιτάξεις κατάματα έρχεται να σε βρει. Βέβαια δεν θα είναι όλες σου οι συναντήσεις ευχάριστες αλλά τουλάχιστον θα κοιμάσαι με τη συνείδηση σου καθαρή. Το έχεις άλλωστε παρατηρήσει, όποτε κοιτάς τον φόβο σου κατάματα αυτός φεύγει.

Στον έρωτα να είσαι έτοιμος να πληρώσεις και εκεί την λυπητερή και να  κάνεις μια καινούργια αρχή… με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και διάθεση να δώσεις κι όχι μόνο να πάρεις.

Προσπάθησε να περιορίσεις την ένταση. Είναι καλύτερα να κλείσεις πίσω σου απότομα μια πόρτα παρά να την σπάσεις. Προσοχή στην ένταση που δίνεις στα πράγματα.

Παρθένος:

Σήμερα η σύνοδος  Ήλιου - Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια μεγάλα ανομολόγητα πάθη, και σε βάζει να κάνεις όλα αυτά που σκεφτόσουν αλλά δίσταζες να υλοποιήσεις. Έτσι το 2011 φεύγει με τρόπο εντυπωσιακό και σου αφήνει μια γλυκιά αλητεία και ένα vivere pericolozamente να καίει μέσα σου.

To εξαιρετικά θετικό είναι ότι επιτέλους βάζεις μπόλικο μπαρούτι στο παρελθόν και σε ό,τι δεν τραβάει και τινάζεις κυριολεκτικά στον αέρα όλα αυτά που σε κράταγαν κάτω…


Ζυγός:

Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σήμερα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως η ζωή σου τώρα σε τίποτα δε θυμίζει τα παλιά… χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να κλαις για τα περασμένα, χαμένα μεγαλεία. Απλά τώρα είσαι σε άλλο επίπεδο - ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται.

Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τηρήσεις τις υποσχέσεις που έδωσες -όχι στους άλλους- αλλά κυρίως στον εαυτό σου, και να είσαι κοντά ψυχή και σώμα στους ανθρώπους που αποφάσισες ότι θέλεις να έχεις δίπλα σου.

Τουτέστιν, σεβασμός στις επιλογές σου.

Σκορπιός:

Σήμερα ο Ήλιος συναντά τον κυβερνήτη σου τον Πλούτωνα και σου... φωνάζει να αφήσεις όλα αυτά που δεν τραβάνε. Να τα αφήσεις (επιτέλους) να πέσουν κάτω ακόμα και αν χρειαστεί να γίνουν χίλια κομμάτια.

Νισάφι πια και με τις εμμονές σου αλλά και με την επιμονή σου να φτάσεις στα άκρα κάποια πράγματα με τα οποία δεν έπρεπε να είχες ασχοληθεί ούτε πέντε λεπτά (κι εσύ αφιέρωσες πέντε χρόνια!).

Κάτι καινούργιο σε περιμένεις εκεί έξω... Κάτι που θα κάνει τον Σκορπιό μέσα σου να κάνει ένα βαθύ «Αααχ». Και αυτό το «Αααχ» θα είναι μόνο η αρχή μιας υπέροχης ερωτικής περιπέτειας.
 

Τοξότης

Τα οικονομικά σου έχουν και πάλι την τιμητική τους αλλά και η αυτοκριτική. Τι έκανα, τι δεν έκανα, τι θα μπορούσα να είχα κάνει και δεν το έκανα. Άφησε τώρα το αυτομαστίγωμα,  και τη σκληρή κριτική.

Η σημερινή σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου δίνει το πάθος που χρειάζεσαι για να κάνεις μια  καινούργια αρχή και να εστιάσεις από εδώ και πέρα στις επιλογές που έχεις.

Απόψε τη νύχτα διόλου απίθανο να σου βγει ένα ανομολόγητο πάθος. Η διαχείριση του είναι μια άσκηση ισορροπίας για σένα. Είδομεν λοιπόν.

Η μέρα για τα γραπτά... η νύχτα για τα σώματα.

Αιγόκερως:

Από καιρό αλλάζει μέσα σου η εσωτερική πλάκα. Σεισμός και κόντρα σεισμός. Και να που τελικά κάτι άλλαξε. Τώρα αλλάζεις δέρμα, συνήθειες - σου άλλαξαν και άλλαξες τα φώτα.

Σήμερα που ο Ήλιος συναντά τον Πλούτωνα αυτή η μεγάλη εσωτερική αλλαγή (μετακίνηση) θα αρχίσει (επιτέλους) να φαίνεται. Όπως και να έχει τη σελίδα στη ζωή σου την έχεις γυρίσει είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι.

Η αυτοπεποίθηση σου παίρνει τα πάνω της και τώρα μπορείς να καλοδεχτείς τα νέα επεισόδια, κεφάλαια, πρόσωπα... Viva λοιπόν σε ότι μυρίζει καινούργιο!
 

Υδροχόος:

Καθάρισε επιτέλους το μυαλό σου από τα περιττά. Σταμάτα να συλλέγεις σκουπίδια, σταμάτα να συντηρείς τα αδιέξοδα σου και να δίνεις ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

Πλέον έχεις πάρει το μάθημα σου: Δείξε μας λοιπόν τι ακριβώς έμαθες!

Σήμερα η σύνοδος Ήλιου - Πλούτωνα σε βάζει να επιλέξεις ποιος ακριβώς αποφάσισες να είσαι: ο Δρ. Τζέκυλ ή ο κύριος Χαυντ; Αρκετά πια με τον διχασμό. Αρκετά και με την ασάφεια - έπαψε να είναι γοητευτική και σε τρώει ζωντανό...

Ιχθύες:

Η σημερινή σύνοδος Ήλιου και Πλούτωνα ανεβάζει τον πήχη ψηλά και θέλεις πάλι να καταφέρεις κάτι μεγάλο, κάτι μεγαλύτερο ακόμα και από εσένα τον ίδιο.

Η Σελήνη στο ζώδιο σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου στα αστέρια. Ακόμα και αν κατηγορηθείς για αμετροέπεια τουλάχιστον αντικατέστησες τα μικρά και φοβισμένα σου όνειρα, εκείνα τα δειλά, με μεγάλα και τολμηρά.

Ό,τι τώρα πρέπει να κάνεις είναι να πας ένα βήμα πιο πέρα στο δρόμο της υλοποίησης και να μείνεις συνδεδεμένος μ’ αυτά που ποθεί η ψυχή σου…


Πηγή: lifo.gr