Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (2 Ιανουαρίου 2012)
Kριός:

Ο χρόνος σού κάνει δυναμικό ποδαρικό, με τη Σελήνη να ’ναι στο ζώδιο σου. Βέβαια σου έχει βγει ένας τσαμπουκάς. Φρόντισε να μην είναι τσάμπα τσαμπουκάς και η  μαγκιά σου να μην χαρακτηριστεί ψεύτικη.

Καλύτερα να το πας με χαμόγελο παρά με αγριάδα. Πιο πολλά κερδίζεις με το μέλι παρά με το ξύδι - σταμάτα να έχεις πρότυπο τον Φούντα!
 

Ταύρος:

Κάπως αλλιώς το ονειρευόσουν το ξεκίνημα. Μην δίνεις τόσο βάση σε μια μέρα που δεν πήγε ακριβώς όπως περίμενες, αλλά στο από εδώ και πέρα. Την έχεις τη ζοχάδα σου πάντως και στην σέρνεις σαν μπάλα κατάδικου στα πόδια σου.

Προσπάθησε να απαλλαγείς απ’ αυτή την ξινίλα και να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά όχι με ψυχαναγκαστικά «πρέπει» αλλά με τι τελικά θέλεις να αλλάξεις πραγματικά στον εαυτό σου.

Υ.Γ. Να θυμάσαι: ο καλύτερος τρόπος να αλλάξουν οι άλλοι είναι να αλλάξουμε πρώτα εμείς.
 

Δίδυμος:

Το τρίγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα σε βοηθάει να προωθήσεις τις ιδέες σου. Προώθησέ τις με έξυπνο τρόπο και προσπάθησε, παρά τις όποιες αντιξοότητες που μπορεί να προκύψουν, να μην χάσεις το χιούμορ σου.

Καλά ξεκίνησες , συνέχισε το έτσι!Καρκίνος:

Ο νέος χρόνος σε έχει εξιτάρει και σε παρασέρνει σε μια γλυκιά ευφορία. Φρόντισε να τηρήσεις τις υποσχέσεις που έδωσες - κυρίως στον εαυτό σου.

Η αλλαγή θέλει χρόνο και προσπάθεια μην το ξεχνάς αυτό. Σταμάτα να περιμένεις το θαύμα - το θαύμα ξεκινάει πάντα από μέσα σου.


Λέων:

Σου έχουν βγει διάφορα παρορμητικά και ό,τι τώρα πρέπει να κάνεις είναι να δαμάσεις αυτόν τον παρορμητισμό.

Καιρό τώρα έκανες υπομονή και τα κρατούσες όλα μέσα σου  και αίφνης κάποιος  άνοιξε το κουτί της Πανδώρας.

Εντάξει, καλό είναι να μοιραζόμαστε τα συναισθήματα μας (ειδικά αν τόσο καιρό τα είχαμε μέσα μας καταπιεσμένα), αλλά είναι κάπως άκομψο με το καλημέρα της καινούργιας χρονιάς να μοιράζεις καυτές πατάτες.


Παρθένος:

Προς τι αυτή η βιάση; Αυτή η φούρια; Όλα θα γίνουν. Έχεις πάλι ωραίες ιδέες κέφι όρεξη - και το τρίγωνο Κρόνου- Ποσειδώνα σε κάνει να θέλεις να τα υλοποιήσεις όλα εδώ και τώρα!

Κάνε όμως λίγο κράτει, γιατί πάνω στην ανυπομονησία σου μπορεί να γίνουν κακοτεχνίες. Με το μαλακό, με σκέψη, με σύνεση και με αυτό το γοητευτικό χαμόγελο - που τόσο σου πηγαίνει…
 

Ζυγός:

Μe, my self and I. O χρόνος σε βρίσκει σε μεγάλο τριπάκι εγωισμού, και όσο σου βγαίνει, εντάξει, θα τον υπομείνουμε τον εγωϊσμό. Τι θα γίνει όμως αν σπάσει το κακό σπυρί;

Αν σε βγάλουν απότομα απ’ αυτό το τριπάκι και συνειδητοποιήσεις ότι έχεις κάνει αρκετούς εχθρούς, και έχεις θυμώσει και τους ανθρώπους που σε αγαπούν;


Σκορπιός:

Όλα θέλεις να τα αλλάξεις. «Ή αλλάζουμε χρονιά ή δεν αλλάζουμε!», σε ακούμε να λες και να το εννοείς. Τουτέστιν δεν κρατιέσαι.

Πόση υπομονή να κάνει τελικά ένας Σκορπιός;

Ναι πράγματι έχεις κάνεις πολλή αλλά δεν πρέπει να κάνεις σπασμωδικές και βιαστικές κινήσεις απλώς για το θεαθήναι!

Άφησε τη ζωή να σου δείξει αυτή το ρυθμό και τα μυστικά περάσματα.  Μην βιάζεις τα πράγματα – άσ’τα εκείνα να σε πάνε.

Τοξότης:

Καλά δεν χρειάζεται να σπάσεις την πόρτα μπορεί απλά να την ανοίξεις. Συμπεριφέρεσαι σαν να ναι κλειδωμένη, σαν να σε έχουν βάλει τιμωρία.

Κανείς δεν σου έχει στέρησει τίποτα: μόνος/νη σου έχεις βάλει τον εαυτό σου σε φάση επιτήρησης. Τριπάκι είναι βγες πριν σε καταλάβουν.

 

Αιγόκερως:

Τίποτα δεν θες να θυμίζει τους τελευταίους μήνες. Σωστό και δίκαιο. Το ερώτημα όμως είναι πώς γίνεται να μείνεις κολλημένος/νη σε παλιές συμπεριφορές και πρόσωπα, και ταυτόχρονα να επιθυμείς να δεις την αλλαγή.

Γίνε η αλλαγή που θέλεις να ζήσεις και επιτέλους ξεκόλλα από το παρελθόν.
 

Υδροχόος:

Στο ένα μάτι σου γυαλίζει η λογική, στο άλλο ο παρορμητισμός. Αυτό που επικρατεί είναι μια «τζαζ» συμπεριφορά.

Εσένα σε αποδιοργανώνει αλλά για τους άλλους είναι διασκεδαστική – περνούν καλά μ’ αυτό το «ό,τι να ’ναι» σου αφού είχαν βαρεθεί να είσαι τόσο προβλέψιμος/η. 


Ιχθύες:

Σκέψου καλά πριν δράσεις. Πες με γλυκό τρόπο αυτό που σκέφτεσαι. Γενικά κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου να μην δημιουργήσεις περιττές εντάσεις.

Κάνε κινήσεις που ξεκινούν από την καρδιά.

Δεν είσαι κερδισμένος όταν έχεις δίκιο, αλλά όταν τελικά βρίσκεις τον τρόπο να περνάς καλά.


Πηγή: lifo.gr