Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Ιανουαρίου 2012) Κριός:

Προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτικός/ κη. Τα παίζεις όλα σε μαύρο άσπρο και η μονοτονία σου έχει αρχίσει να σε κάνει κουραστικό στους γύρω σου. Δεν χρειάζεται να γίνεις κλόουν για να είσαι ευχάριστος, αλλά και το «μουρτζουφλίκο» style τονίζει πιο πολύ τη χλομάδα της επιδερμίδας σου και την κούραση της ψυχής σου.


Ταύρος:

Από την μια νιώθεις ανακούφιση που πέρασαν οι γιορτές, από την άλλη δυσκολεύεσαι πολύ να μπεις στη ρουτίνα σου. Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου φέρνει τύχη.

Όμως δεν ξέρεις τι να την κάνεις όλη αυτή τη ξαφνική λιακάδα όταν πρέπει να βάλεις το κεφάλι μέσα και να συγκεντρωθείς στη δουλεία σου. Ωστόσο είναι άκοπο να αντιστέκεσαι και να σκέφτεσαι τόσο τροπικά-ουτοπικά.

Πάρε τα πράγματα όπως έρχονται και μην απαιτείς να δεις τις αλλαγές της νέας χρονιάς από την πρώτη κιόλας βδομάδα. Όσο κουβαλάς τα ίδια μυαλά θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα.
 

Δίδυμος:

Σου έχει βγει ένας κυνισμός και δεν τον περιορίζεις, ούτε τον κρύβεις. Αντιθέτως, τον σερβίρεις ωμό. Τουλάχιστον στο παρελθόν όποτε περνούσες παρόμοια φάση έδινες μια καλή γαρνιτούρα.

Οκ, θα ήταν καλύτερα αν κοιτούσες να γλυκάνεις λίγο την όλη φάση γιατί τώρα αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα «τριπ» υπεροχής - μόλις όμως λυθούν, τα μάγια θα αισθάνεσαι ανυπόφορα εκτεθειμένος.

Καρκίνος:

Θέλεις αλλαγές και τις θέλεις εδώ και τώρα. Κάνε κάτι με αυτή την ανυπομονησία σου.

Ποτέ δεν σου βγήκε σε καλό «το άντρα θέλω τώρα τον εθέλω» γιατί μπορεί πράγματι να βρεις άντρα, αλλά μάλλον θα είναι από εκείνους τους παλιάντρες που επιλέγεις και σου φέρνουν στο τέλος μεγάλους μπελάδες.

Τουτέστιν: cool,calm and collect!
 

Λέων:

Έχεις βρει κάτι από την χαμένη σου δύναμη και θέλεις να τραβήξεις απότομα το τσιρότο και να αντιμετωπίσεις πρόσωπο με πρόσωπο την όποια πληγή. Οκ, καλός ο δυναμισμός σου καλή και η όρεξη σου για αλλαγή σελίδας, σκηνικού, κοσμοθεωρίας.

Όμως μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άφησε πρώτα την πληγή να θρέψει. Μην κάνεις τίποτα πριν χαράξεις (αυτή τη φορά επιμελώς) τη στρατηγική σου.


Παρθένος:

Η Σελήνη σήμερα στον Ταύρο φέρνει ούριο άνεμο σε όλες τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις και σε βοηθά να πραγματοποιήσεις αυτό το καθοριστικό πρώτο βήμα σε μια κατεύθυνση πιο απελευθερωμένη με περισσότερο όραμα αλήθεια και επιθυμία.

Επιτέλους ο Παρθένος αφήνει πίσω τις ιδεοληψίες του.
 

Ζυγός:

Ο Κούντερα ισχυρίζεται ότι οι μεταφορές είναι επικίνδυνο πράγμα - δεν πρέπει να παίζει κανείς μ’ αυτές. Ο έρωτας μπορεί να γεννηθεί από μια μεταφορά και μόνο.

Σήμερα λοιπόν μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση από μια... μεταφορά, μόνο και μόνο γιατί για ακόμα μια φορά η φαντασία σου ευθύνεται για όλα…
 

Σκορπιός:

Από την μια θέλεις αλλαγή εδώ και τώρα και μας τρελαίνεις στα συνθήματα, στην ιδεολογία και τα επιχειρήματα. Από την άλλη, όταν έρχεται η ώρα να κάνεις κάτι, εσύ αρχίζεις τα κο κο κο - και ο Σκορπιός γίνεται κοτούλα. Ω τι λυπηρό θέαμα.

Βρες το κουράγιο που χρειάζεται και βάδισε στο δρόμο των επιλογών σου. Θέλει -darling- αρετή και τόλμη η ελευθερία.
 

Τοξότης:

Πίσω σου είναι ένα ευδιάκριτο ψέμα και μπροστά σου μια δυσνόητη αλήθεια. Ποιον δρόμο θα διαλέξεις τελικά; Μήπως τον λιγότερο περπατημένο;

Συνδέσου με εκείνον τον Τοξότη που τον έλκουν τα δύσκολα και θα βγεις κερδισμένος.
 

Αιγόκερως:

Ο Επίκουρος συνιστά μόνο συνετές και  απλές απολαύσεις. Μπορεί η Επικούρεια φρόνηση να έχει ένα μελαγχολικό υπόβαθρο, όμως στα απλά .. πράγματα θα βρεις πάλι όλη την χαμένη γοητεία.

Προσπάθησε να φρενάρεις εκείνον τον Αιγόκερω που κρύβεις μέσα σου και που όλο σου ζητά και δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένος…


Υδροχόος:

Έχεις ανέβει στο φτερωτό σου άλογο, έχεις δηλαδή καβαλικέψει το εγώ σου και κάνεις την μεγάλη σου πτήση στα ουράνια. Κοινώς είσαι στην Υδροχοίσια κοσμάρα σου.

ΟΚ. Απλά να θυμάσαι: όσο πιο πάνω, τόσο πιο μεγάλος ο κίνδυνος να γίνεις πίττα.


Ιχθύες:

Έχεις ένα μελαγχολικό αλλά περήφανο χαμόγελο. Χαίρεσαι που άλλαξε η χρονιά. Από την άλλη όμως δεν έχεις και μεγάλες προσδοκίες - έχεις μέσα σου ένα φόβο ότι θα ζήσεις μια από τα ίδια.

Στο χέρι σου όμως είναι να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνει για να δεις αλλαγές στην καθημερινότητα σου.

Και μπορεί τώρα να νιώθεις μια δυσκολία να σηκωθείς από τον καναπέ αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι μόλις κάτι ενδιαφέρον «σκάσει» είσαι έτοιμος /μη για τη μεγάλη περιπέτεια.

Δεν πειράζει που δεν είσαι σε τρελά κέφια. Αγοράζεις χρόνο.Πηγή: lifo.gr