Τα «κακά παιδιά» του χορού επιστρέφουν με άγριες διαθέσεις στο θέατρο Badminton για τρεις θεαματικές εμφανίσεις στις 27, 28 & 29 Ιανουαρίου 2012. Mια σύγχρονη, γεμάτη ενέργεια και αισθησιακή παράσταση χορού με beat μουσική που περνάει σαν καταιγίδα από όπου βρει (Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία) και αφήνει κοινό και κριτικούς να παραληρούν και να καταγράφουν ύμνους!

Το ίδιο έγινε και στην Αθήνα την περασμένη χρονιά, το Νοέμβρη του 2010, όταν το -πάντα γενναιόδωρο με την αυθεντική πρωτοπορία- ελληνικό κοινό γέμισε το Badminton για τέσσερα βράδια και καλωσόρισε για πρώτη φορά το «μπαλέτο του 21ου αιώνα».

To «Rock the Ballet» είναι μια δημιουργία του Rasta Thomas, σολίστ του κλασικού μπαλέτου, που αποφάσισε να πετάξει τα «σφιχτά» κολάν, να ξεχάσει για λίγο τον Τσαικόφσκι και τον Προκόφιεφ, να ελέγξει από την αρχή με φρέσκο μάτι την κληρονομιά του Ρούντολφ Νουρέγιεφ  και να ξετυλίξει το απαράμιλλο ταλέντο του χορεύοντας στους ροκ ρυθμούς του Lenny Kravitz, των U2, των Journey, των Queen και πολλών -πολλών άλλων!

Από το 2008 μέχρι σήμερα, το Rock the Ballet έχει  πραγματοποιήσει περισσότερες από 600 sold out παραστάσεις σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα τους και αυτές της Ελλάδας, ξεσηκώνοντας πάνω από 300.000 θεατές!!!
 

Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή