Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6 Ιανουαρίου 2012) 
Kριός :
Μην πετάς τις ευκαιρίες από το παράθυρο. Που σημαίνει: μην βάζεις πάλι τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου.  
Σήμερα έχεις έναν αέρα, μια άνεση, ένα κάποιο κύρος. Γι’ αυτό κάνε τις προτάσεις που θέλεις και μην κάθεσαι στο τελευταίο υπόγειο της κατάθλιψης περιμένοντας οι ευκαιρίες να σου χτυπήσουν την πόρτα.    

Ταύρος
 :
Δεν έχεις και τρελά κέφια. Σαν να ξυπνήσεις από τη λάθος πλευρά του κρεβατιού. Από την άλλη, η μέρα (και το σύμπαν) σου δίνει ευκαιρίες που θα «ήτο» καλό να εκμεταλλευτείς.  
Πράγμα που σημαίνει ότι με καλή διάθεση ή χωρίς, φόρα το ωραίο σου χαμόγελο, βάλε τη  γοητεία  να πέφτει στους ώμους σου, και κάνε παιχνίδι.
Τουτέστιν πήγαινε να διεκδικήσει αυτά που σου ανήκουν.    

Δίδυμος
:
Επιτέλους από τα πολλά «θα» περνάς στην υλοποίηση! Σε βοηθά και η Σελήνη στο ζώδιο σου.    
Δεν σου είναι και ελαφρύς ο σταυρός που σηκώνεις -γιατί μεταξύ μας προτιμάς την υποσχεσιολογία από τα έργα. Όμως από την άλλη μεριά έχεις αποφασίσει να τα κάνεις αυτή τη φορά όλα σωστά.   
Και επειδή τον σωστό άντρα τον κάνει τον πηλοφόρι... αποφάσισες σήμερα να το ιδρώσεις το φανελάκι στην οικοδομή!    

Καρκίνος
:
Σήμερα μην πεις μεγάλο λόγο - έτσι και αλλιώς κρατάς μικρό καλάθι. Η Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει να είσαι του στυλ «δεν μιλώ, κάνω εντύπωση».  
Σήμερα θα κερδίσεις τα διπλά αν με νόημα ανοιγοκλείνεις βλεφαρίδα και αφήνεις το στόμα μισάνοιχτο. (Το στόμα είπαμε όχι το φερμουάρ!)  
Άλλωστε όπως έλεγε και μια παλιά ρήση αυτός που ξέρει δεν μιλάει.    

Λέων
 :
Και τα οικονομικά σου μπάζουν νερά και το συναίσθημα κάπως ξεχειλωμένο είναι και πέφτει από τους ώμους σου. Ενώ προσπαθείς να το συγκρατήσεις, εκείνο γλιστρά. Τι να κάνεις;  Ό,τι σε φωτίσει η καρδία σου.  
Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνεις είναι να  τον/την εξοργίσεις (για ακόμα μια φορά) με παράπονα και γκρίνιες.    

Παρθένος
:
Μην τα παρασκαλίζεις. Για την ακρίβεια μην τα σκαλίζεις καθόλου. Σου έχει βγει σήμερα ο αστυνόμος Σαϊνης από μέσα σου. Θέλεις και αποδείξεις και ονόματα και το κορμάκι του να ψάξεις πόντο πόντο, που έλεγε και ένα παλιό τραγουδάκι.  
Μείνε στα τραγούδια και στο ένα δυο τρία ω το έριξα στο σορολόπ.  
Η μέρα προσφέρεται μόνο για ανάλαφρα αν πας να το βαρύνεις (το όλο θέμα) η ένταση θα 'ναι μόνο η αρχή.    

Ζυγός
:
Προς τι αυτή η βιάση και η ανυπομονησία Ζυγούλι; Γιατί μουλαρώνεις έτσι και πεισματώνεις έξω από την βιτρίνα με τα παιχνίδια και κάνεις σαν κακομαθημένο πεντάχρονο;  
Οφείλεις πια να το πάρεις απόφαση ότι δεν μπορεί να γίνονται όλα με τον δικό σου τρόπο και καμιά φορά (έτσι για αλλαγή) ο τρόπος των άλλων μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα.  
Μην βάζεις άλλα αυτοεμπόδια και κυρίως αυτογκόλ. Οι φίλαθλοι έχουν γίνει έξαλλοι μαζί σου.    

Σκορπιός
:
Τι έχουμε εδώ; Το έκανες γαργάρα το συναίσθημα; Αφού η πασιέντζα δεν βγαίνει ακριβώς όπως θέλεις, κάνεις μεταβολή και σε βλέπουμε σήμερα να ρίχνεις το βάρος στα οικονομικά σου.  
Δεν μας τα λες καλά Σκορπιέ: στο κεφάλι σου όλα έχουν γίνει σεξ και χρήμα. (Να το προσέξεις αυτό κυριώς τις μικρές ώρες!)    

Τοξότης
:
Η επικοινωνία είναι στα φόρτε της, και ο Ερμής σού κάνει συμπαντικές πλάτες. Ενώ όμως μπορείς να κερδίσεις πόντους, χάνεις αρκετούς με τον χειρισμό σου.  
Ενώ το πας καλά και δείχνεις σ’ όλους ότι έχεις πολύ καλές προθέσεις, κάπου στα μέσα του λουτρού το παγώνεις επικίνδυνα το νερό. Και οι άλλοι δεν ξέρουν πια τι να περιμένουν από σένα (ούτε εσύ από τον εαυτό σου.)    

Αιγόκερως

Δεν είσαι σε μεγάλα κέφια. Σαν κάποιες ώρες οι ευθύνες να είναι μπάλα κατάδικου στα πόδια σου. Θα ήθελες να φύγεις ένα μακρινό ταξίδι σ’ ακούμε να λες, αλλά όσο μακριά και αν αποβιβαστείς, αν συνεχίσεις να  σέρνεις μαζί και τα προβλήματα σου, δεν θα γλιτώσεις.  
Που σημαίνει: λύσε τις εκκρεμότητες σου. Κυρίως αυτές με το χθες- αυτές δηλαδή που έχεις ήδη λύσει (λήξε τις δηλαδή στο μυαλό σου) και απέφυγε να πέφτεις με τα μούτρα σε πράγματα που τελικά σε ρίχνουν.       

Υδροχόος
 :
Σήμερα είναι η ιδανική μέρα να κάνει τα δικά σου, τα «ζα ζα ζου» σου, αυτά που σε κάνουν τέλος πάντων χαρούμενο. Μπορεί κάποιοι να σε πουν μοναχικό, μονόχνοτο, εμμονικό. Και δεν πάνε να λένε…  
Εσύ κάνε το κέφι σου και συνδέσου με το κομμάτι εκείνο του εαυτού σου που τραγουδά το «Περνώ και μόνη μου καλά δεν σε έχω ανάγκη τελικά» - και η μέρα και η νύχτα θα είναι φίνα.    

Ιχθύες:

Επιτέλους! Η έκπληξη σού χτυπάει την πόρτα και εσύ της ανοίγεις, της δίνεις το χέρι και την αφήνεις να σε πάει. Επιτέλους κάνεις πάλι σχέδια και όνειρα και συνδέεσαι με εκείνο το κομμάτι του εαυτού σου το πιο αλέγκρο και δημιουργικό.  
Βγες έξω, γνώρισε, μάθε, ρώτα. Ρωτώντας πάνε στην πόλη και εσύ έχεις μεγάλο κέφι για περιπλάνηση.


Πηγή: Lifo