Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει την παράσταση «Άγρια Αγόρια» σε σύλληψη και σκηνοθεσία Σάκη Παπακωνσταντίνου από Πέμπτη 5  Ιανουαρίου έως Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012.

Μια ομάδα νεαρών πειρατών οργανώνει την επίθεσή της ενάντια στην Πρέσβειρα Καλής Θέλησης - πιο πλούσια γυναίκα του κόσμου. Παιδιά του περιθωρίου, του δρόμου και της παρανομίας, άριστα εκπαιδευμένα στην τέχνη του ανταρτοπόλεμου, χωρίς πολιτική ατζέντα αλλά με οδηγό το άγριο ένστικτό τους, ετοιμάζουν την δυσκολότερη μάχη της ζωής τους, ενώ παράλληλα η εχθρός τους συνεχίζει αμέριμνη τις φιλανθρωπίες της.

Μια παράσταση εμπνευσμένη από έργα του Ουίλιαμ Μπάροουζ που χρησιμοποιεί την τεχνική του κολλάζ για να συνθέσει έναν ιστό από σύγχρονα κείμενα (των Χάινερ Μύλλερ, Φρίντριχ Ντύρενματ, Τζέιμς Τζόυς, Πέτερ Βάις, Αρτύρ Ρεμπώ, Β. Γκ. Ζέμπαλντ κ.α.).
Πώς θα ξεκινήσει η νέα μεγάλη επανάσταση που θα γεννηθεί την εποχή της οικονομικής κρίσης και της εξαθλίωσης των φτωχότερων κοινωνικών στρωμάτων; Ποιοι θα είναι οι αυριανοί επαναστάτες; Το ταξικό μίσος, το χάος και ο κύκλος του αίματος που δεν θα κλείσει ποτέ όσο υπάρχουν ακόμη αστοί και προλετάριοι.


  Info
Τοποθεσία
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
Ημερομηνία
Από Πέμπτη 5 Ιανουαρίου έως Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, 
εκτός 6/1/2012, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:30, Κυριακές στις 20:30
Πληροφορίες
Τηλ. 210 3418 550
Τιμές εισιτηρίων
12 € ενιαίο, κάθε Πέμπτη 10€
πηγή: culturenow.gr