«Δύο κόσμους έχει η ψυχή μου, Δύση και Ανατολή» ερμηνεύει η Χάρις Αλεξίου κι εκεί ταξίδεψε το κοινό της, που παρακολούθησε τη συναυλία της στο Ηρώδειο, το βράδυ που μας πέρασε.

Η «Πανσέληνος», «Δι' ευχών», ο «Άνθρωπος» μου, «Για ένα ταγκό», «Άνθρωποι μονάχοι», «Μία είναι η ουσία», «Ζήτα μου ότι θες», «Όλα σε θυμίζουν» και άλλα πολλά διαχρονικά της τραγούδια,μπαλάντες, ανατολίτικα, έντεχνα και δημοτικά έκαναν τους θεατές να τη χειροκροτούν για ώρα όρθιοι.

«Να μη μας πάρει από "κάτω", γιατί εγώ είμαι τσιγγάνα καρδιά και θέλω να νιώσω έτσι απόψε» είπε στο κοινό παρασύροντας το στους ρυθμούς της, η καλλιτέχνης. 

Η Χαρούλα αφιέρωσε την συναυλία στους μουσικούς της ΕΡΤ, ευχαρίστησε τον Γιώργο Λούκο και παρουσίασε τους "Nouveau Sextet" λέγοντας: «Έχουμε τους καλύτερους τεχνίτες της μουσικής. Αφορμή για την ένωσή μας, που με κάνει να νιώθω πιo ελεύθερη, είναι η νέα μου δισκογραφική δουλειά με τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη».

Οι "Nouveau Sextet" είναι: ο Θωμάς Κωνσταντίνου, επικεφαλής, με Ούτι, Κιθάρα, Μαντολίνο, Λαούτο και Τζουρά, Σωτήρης Λεμονίδης στο Πιάνο και τα Πλήκτρα, ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Κλαρίνο ,Φλάουτο Caval, ο Δημήτρης Τσάκας, Soprano και alto Σαξόφωνο , κλασική Κιθάρα και Φλάουτο, ο Κώστας Κωνσταντίνου, Κοντραμπάσσο και δοξάρι και ο Κώστας Μερετάκης, multipercussionset (Νταρμπούκα, Μπεντίρ, Ντέφια, Ταμπούρο, Στάμνα, Καχόν, Νταούλι κ.α)

Το ταξίδι της Χαρούλας για τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία στα ανοιχτά θέατρα της Ελλάδας, ξεκίνησε από το Ηρώδειο και το παρόν έδωσε πλήθος καλλιτεχνών.