Η ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα παρουσιάζει την θεατρική μουσική παράσταση «Νταντά εξ ουρανού», που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους κάθε ηλικίας σε όλο τον κόσμο, παρασύροντάς μας στην ιστορία της πιο αγαπημένης μας Νταντάς, της Μαίρης Πόπινς!

Στον ρόλο της «σχεδόν τέλειας» νταντάς, πρωταγωνιστεί η ίδια, η οποία έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία. Ενώ στο πλευρό της πρωταγωνιστεί και ο αγαπημένος ηθοποιός Φώτης Σπύρος.

Μια μαγική νταντά προσγειώνεται… από τον ουρανό και αναλαμβάνει τα παιδιά μιας πλούσιας οικογένειας μ’ ένα πολύ αυστηρό πατέρα και αλλάζει όλη τους τη ζωή. Κάθε αγγαρεία μετατρέπεται σε παιχνίδι, κάθε συνηθισμένη μέρα σε μια ξεχωριστή περιπέτεια και η ζωή τους αποκτά νόημα και ουσία. Μαζί θα γνωρίσουν αξέχαστους χαρακτήρες, ανάμεσα τους και τον σούπερ ταλαντούχο καπνοδοχοκαθαριστή που με τη βοήθεια του, θα ανακαλύψουν πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλον.

Με φαντασία και δημιουργικότητα θα ταξιδέψουν και θα περιπλανηθούν στον κόσμο και θα έρθουν σε επαφή με  μοναδικές εμπειρίες και συγκινήσεις. Μια θεατρική παράσταση γεμάτη ανατροπές, τραγούδια, χορό, γέλιο και μαγεία που θα ενθουσιάσει αλλά και θα αλλάξει την διάθεση κάθε οικογένειας για τη ζωή. Μια παράσταση για κάθε ηλικία, που δεν πρέπει να χάσετε.

Τοποθεσία: Θέατρο Τεχνόπολις, Ηράκλειο Κρήτης

Ημερομηνία: Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013, στις 21.30

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 10 ευρώ, ταμείο: 12 ευρώ