Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο ναυτικό, μαθήτρια ή δασκάλα με χρυσά μαλλιά. Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος πάντα πατέρας και πιο παλιά μάγκας διπλά στον Κούρκουλο. Η Ρένα Βλαχοπούλου αιώνια καπάτσα, νευρικιά, συναισθηματική και Κερκυραία. Η Λελέ και η Αλέκα που κανείς δε θα της φάει τον άνδρα!

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος κι ένα χρυσόψαρο μέσα στη γυάλα, η Τζένη Καρέζη να πολεμά τους Γερμανούς ή να διευθύνει εταιρείες με τον κ. Σαμιωτάκη. Η Γεωργία Βασιλειάδου να ξεματιάζει, ή να γίνεται δήμαρχος ή να προσπαθεί ως Ευτυχία να την παντρέψει ο Βασίλης Αυλωνίτης. «Αν είναι μεγάλη η νύφη; Ε! Δεν είναι και σαν την Πελοπόννησο».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αιώνιος πλέι μπόι, που όχι δεν χούφτωσε! Ο ανθρώπινος, όλο υγρασία Θανάσης Βέγγος και ο υπέροχος, λαμπερός, μοναδικός, Δημήτρης Χορν! Όλοι με το έμβλημα της Finos Films που έδωσε εικόνα σελιλόιντ στο όνειρο, στην ανεμελιά, στην αθωότητά μας. Αυτή η μαγική εταιρεία που ξεκλείδωσε στην Ελλάδα το σινεμά, η Finos Film απέκτησε το δικό της επίσημο κανάλι στο Youtube, με την επωνυμία Finos Film Channel, δίνοντας  έτσι την ευκαιρία στο κοινό να δει ολόκληρες τις αξέχαστες ελληνικές ταινίες- με πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου- μόνο με ένα κλικ!

Πρωταγωνιστές παρελαύνουν στις «χρυσές» ταινίες της εταιρίας χάρη στην υπηρεσία του YouTube.