Οι φήμες όσων γνωρίζουν την 7η τέχνη, ακόμα και στο παρασκήνιό της, κάνουν λόγο για μια ακόμη ταινία που θα αφορά στη ζωή του θρυλικού Έλληνα Κροίσου, Αριστοτέλη Ωνάση.

Τι να ειπωθεί περισσότερο για τον μυθώδη βίο του Έλληνα μεγιστάνα, που έζησε την άνοδο, τον θρίαμβο, την τραγωδία και την σιωπή με παραφορές εντάσεις και στο έπακρο; Τη διαφορά λέγεται, πως θα κάνει η οπτική του Αργεντίνου σκηνοθέτη Φερνάντο Μεϊρέγιες, που εντυπωσίασε με τη διαφορετικότητά του στις ταινίες του «Πόλη του Θεού» και «Επίμονος κηπουρός».

Στην Αργεντινή φημολογείται πως η ταινία θα έχει ως βάση το βιβλίο του Πίτερ Έβανς, «Νέμεσις: Η αληθινή ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση, της Τζάκι Ο και του ερωτικού τριγώνου που έριξε τους Κένεντι» και πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Οκτώβρη.

Γυρίσματα, λέγεται ακόμη, πως θα πραγματοποιηθούν και στον Σκορπιό μόλις το επιτρέψει ο ιδιοκτήτης του, ο Ριμπολόβλεφ, ο οποίος στην αρχή είχε αρνηθεί την πρόταση του σκηνοθέτη, αλλά άλλαξε γνώμη, μιας και η διασημότητα ουδέποτε έβλαψε κανέναν.
 
Α.Τ.