Το παιδικό βιβλίο που έγινε μπεστ σέλερ ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Αμιράλ στις 20 Οκτώβρη.

«Ο ΒΙΤΑ ΚΑΙ Η ΜΙΝΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ», της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΝΑΝΕΔΑΚΗ

Ο Βίτα ένα όμορφο μα ζωηρό αγόρι και η αδελφή του η Μίνη γλυκιά αλλά ατακτούλα, μπλέκουν σε μια περιπέτεια, με την κυρία Καλή Υγεία να θέλει να τους προστατεύσει και την κυρία Κακή Διατροφή να προσπαθεί να τους παρασύρει σε… συνήθειες κακές, που φέρνουν χίλιες και δύο συμφορές!

Παρέα με τα δυο αδελφάκια, τα παιδιά διασκεδάζουν και μαθαίνουν με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο τα μυστικά της σωστής διατροφής , που κάνουν τα αγόρια δυνατά σαν λιοντάρια και τα κορίτσια λαμπερά σαν νεραϊδούλες!

Η ιστορία ζωντανεύει στη σκηνή του θεάτρου Αμιράλ με πολύ χορό, μουσική, τραγούδια, χρώματα και δυνατά γέλια. Τα παιδιά γίνονται πρωταγωνιστές, μιλάνε και παίζουν με τους ηθοποιούς, παίρνουν μέρος στη δράση αλλά και στο μεγάλο πάρτι που γίνεται πάνω και κάτω από τη σκηνή. Μαθαίνουν να λένε ναι, στα υγιεινά, όχι στα ανθυγιεινά και χαμογελούν πλατιά με τις περιπέτειες του Αυγουλάκη, του Λιπάκη, του Ζαχαρόσακου, της Γαλατένιας της Λαχανούλας του Καθρέφτη που όλα τα ξέρει κι όλα τα μαρτυρά, του βάτραχου που αν τον φιλήσεις μπορεί να σε κάνει βασίλισσα κι άλλων πολλών που τους κρατάμε για έκπληξη!

Διαδραστικό παιχνίδι, όμορφες εικόνες ,εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό ταυτόχρονα, γεμίζει κέφι μικρούς και μεγάλους.Μη το χάσετε!

Κείμενο: Κατερίνα Μανανεδάκη

Σκηνοθεσία: Νανά Νικολάου

Μουσική: Κωνσταντίνος Παγιάτης,

Χορογραφίες: Χριστιάνα Κουλιζάκη,

Σκηνικά: Κωνσταντίνος Ζαμάνης,

Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα,

Εικονογράφηση: Ανδριάνα Ρούσσου.

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά:

Αλέξανδρος Αμερικάνος, Ηλιάννα Έμμα, Ελευθερία Ευθυμίου, Στέλιος Κέλερης, Γιάννης Μίνως, Ειρήνη Μπαριτάκη,

Το θεατρικό τρεχαλητό ξεκινά την Κυριακή στις 20 ΟΚΤΩΒΡΗ και… φύγαμε, παιδιά!