Το newpost.gr διαθέτει ΤΡΕΙΣ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου για την παράσταση «Bedtime Stories» στο θέατρο Eliart

Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία που ανεβαίνει από την ομάδα «POISONED BY THE SMALL FISH» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Mε ένα κείμενο σκληρό, προκλητικό, βίαια ποιητικό με γλώσσα κοφτερή και σοκαριστική και ταυτόχρονα τρυφερή και αληθινή, με κυνικό και αφοπλιστικό χιούμορ. Άτομα καθημερινά, άνθρωποι της διπλανής πόρτας - που όλοι τους ξέρουμε - εξομολογούνται σε πρώτο πρόσωπο,  ξαφνιάζοντας με τις αποκαλύψεις τους αλλά και με την τόλμη τους . Κεντρικός άξονας αυτών των «διαλογικών» μονολόγων είναι το σεξ. Το σεξ σαν πληγή, σαν απόλαυση, σαν ενοχή, σαν τραύμα σαν απωθημένο και σαν ανεκπλήρωτο. Όλοι οι ήρωες με αφετηρία αυτό ξεκινούν να μιλήσουν, να αποκαλύψουν, να εκθέσουν και να ερμηνεύσουν τη ζωή τους. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Ηλιόπουλος. 

ΤΡΕΙΣ πρώτοι που θα στείλουν το πλήρες ονοματεπώνυμό τους στο [email protected] θα κερδίσουν από μία ΔΙΠΛΗ πρόσκληση για την παράσταση της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου, ώρα 21.00 Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω mail.