Είναι το πιο φημισμένο θέατρο μπορεί του κόσμου το Carnegie Hall, στοιχειωμένο από φωνές τεράστιες και ανθρώπους με μεγαλύτερο ταλέντο από τον ίδιο τον χρόνο. Εκεί, την πρώτη Φεβρουαρίου θα εμφανιστεί η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Εκεί που στο παρελθόν έχουν γεμίσει το θέατρο των 2.800 ατόμων οι θεϊκές Κάλλας, Βέμπο, Μούσχουρη, μόνες από τον ελληνισμό. «Στη σύγχρονη Ελλάδα όπου τα στρώματα της ιστορίας λιώνουν, αποκαλύπτοντας ένα άλλο κομμάτι, αυτό της καθημερινής ζωής, η Ελευθερία Αρβανιτάκη – η τραγουδίστρια που έχει ενστερνιστεί το ρεμπέτικο και την αστική λαϊκή μουσική παράδοση που χρονολογείται από τις αρχές του 20ου αιώνα- αποτελεί μια από τις σύγχρονες φωνές της Ελλάδα...

... Αυτές τις ημέρες, η ελικοειδής φωνή της θα ακουστεί στο Carnegie Hall» σημειώνει στον πρόλογο της συνέντευξής της με την Ελευθερία, η Χριστίνα Ρόντεν. Άλλα έντυπα που φιλοξενούν την εμφάνιση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στη Νέα Υόρκη την παρουσιάζουν ως «μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες του σήμερα». Το σπουδαίο θέατρο με την αρτιότερη τεχνολογικά ακουστική που υπάρχει σήμερα, έκανε απευθείας την πρόσκληση για τη συναυλία στην Ελευθερία, μαζί με τον αρμενικής καταγωγής σολίστα και σύνθετη Αρά Ντινκτζιάν, σε μια συνάντηση με τίτλο «Συναρπαστικά κοντσέρτα με αστρικούς καλλιτέχνες».