Η Βανέσα Παραντίς στέφθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα της καλύτερη καλλιτέχνης της χρονιάς στα 29α γαλλικά μουσικά βραβεία που απονεμήθηκαν την Παρασκευή. Η 41χρονη τραγουδίστρια που κατέκτησε τον περιλάλητο τίτλο το 1990 και το 2008, είναι η μόνη γυναίκα καλλιτέχνης που τον έχει κατακτήσει τρεις φορές. Μόνο ο Αλέν Μπασούνγκ έχει πετύχει το ίδιο κατόρθωμα στην κατηγορία των αντρών. 

«Το τραγούδι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου πράγματα που κάνω στον κόσμο», δήλωσε η τραγουδίστρια που θέλησε να μοιραστεί το τρόπαιο με τον «τόσο ταλαντούχο» Μπέντζαμιν Μπιολάι που επιμελείται την παραγωγή και έχει συνθέσει σημαντικό τμήμα από το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «Songs Love».

Αυτό το φιλόδοξο διπλό άλμπουμ αποκαλύπτει μια πιο μελαγχολική πλευρά της τραγουδίστριας, από τότε που ήταν ένα δροσερό νεαρό κορίτσι έως σήμερα που έχει περάσει τα σαράντα χρόνια της ζωής της. Τα είκοσι τραγούδια του δίσκου περιστρέφονται γύρω από το ενιαίο θέμα του έρωτα και πολλοί τίτλοι απηχούν αναγκαστικά τη ζωή της ερμηνεύτριας, η οποία χώρισε από τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ το 2012 μετά από 14 χρόνια.

Το άλμπουμ της Βανέσα Παραντίς έχει γίνει δεκτό με θέρμη από κριτικούς και κοινό, πουλώντας 200.000 αντίτυπα (διπλά πλατινένιο).