Χρηματιστής κατέθεσε μήνυση στην ταινία του DiCaprio, «Ο Λύκος της Wall Street»!

Χρηματιστής κατέθεσε μήνυση στην ταινία του DiCaprio, «Ο Λύκος της Wall Street»!

Μήνυση εναντίον των υπεύθυνων του κινηματογραφικού έργου «The Wolf of Wall Street» και της εταιρείας Paramount κατέθεσε ο δικηγόρος και τραπεζικός επενδυτής Andrew Green, ζητώντας εκτός από 25 εκατομμύρια δολάρια και την άμεση διακοπή της προβολής της ταινίας.

Ο Greene, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν με τον Jordan Belfort, συγγραφέα και εμπνευστή του «The Wolf of Wall Street», στη χρηματιστηριακή εταιρία Stratton Oakmont, ισχυρίζεται ότι ο χαρακτήρας του Nicky Rugrat Koskoff είναι βασισμένος πάνω του, και ότι δεν του αρέσει ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται στη συγκεκριμένη ταινία του Martin Scorsese.

Το κείμενο της μήνυσης αναδημοσίευσε το protothema.gr και αναφέρει:

«Ο χαρακτήρας του κύριου Greene απεικονίζεται να κάνει χρήση κοκαΐνης στα εταιρικά γραφεία. Επίσης η ταινία περιλαμβάνει άλλες σκηνές που δείχνουν τον χαρακτήρα του κύριου Greene να φέρεται απρόσεκτα και ανήθικα, όπως μια συνεύρεση με μια ιερόδουλη. Ο κύριος Greene θα συνδεθεί μόνιμα με τα εγκλήματα και την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά της κινηματογραφικής περσόνας του, χωρίς ποτέ να έχει κατηγορηθεί, ανακριθεί ή φυλακιστεί για την αισχρή διαγωγή που φαίνεται να έχει στην ταινία».

Οι υπεύθυνοι της ταινίας και η Paramount δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα κανένα σχόλιο.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο