Έκλεισαν κινηματογραφικές πόρτες, απέρριψαν ρόλους που θα τους έκαναν πλούσιους, απαρνήθηκαν ταινίες που έγιναν γνωστές ανά τον κόσμο.

Ακολουθεί μια λίστα με τους ηθοποιούς που... δεν πήραν τη σωστή απόφαση και το μετάνιωσαν. Ήταν όμως, ήδη αργά...

Ο Tom Selleck απέρριψε τον ρόλο του Indiana Jones, ο οποίος έκανε διάσημο τον Harrison Ford.

Κάτι ανάλογο έκανε και ο Chevy Chase, ο οποίος είπε "όχι" στον πρωταγωνιστικό ρόλο του American Beauty και τελικά άφησε να φύγει μέσα από τα χέρια του το Όσκαρ που δικαίως κατέκτησε ο Kevin Spacey.

Η Lindsey Lohan σήμερα θα μπορούσε να συζητιέται για την καριέρα της και όχι για τα σκάνδαλα που συχνά βγαίνουν στη φόρα και έχουν πρωταγωνίστρια εκείνη. Η ηθοποιός απέρριψε την πρόταση που της έγινε να συμμετέχει στο Hangover καθώς δεν πίστεψε πως η ταινία θα πήγαινε καλά στο box office και τελικά διαψεύτηκε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο.

Τη Molly Ringwald ελάχιστοι Έλληνες τη γνωρίζουν όμως, θα μπορούσε να είναι περιζήτητη ηθοποιός στο Χόλιγουντ αν δεν απέρριπτε τον ρόλο της στην ταινία «Pretty Woman» που έκανε διάσημη την Julia Roberts.

Ο Chris O' Donnel θα μπορούσε να είναι η άλλη εκδοχή του Leonardo DiCaprio στο Χόλιγουντ αφού του είχε προταθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος στον «Τιτανικό» με τον οποίο γνωρίσαμε τον τελευταίο.

Όλα είναι θέμα σωστών επιλογών...

TAGS