Το newpost.gr προσφέρει στους αναγνώστες του, ΠΕΝΤΕ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την Τρίτη 6 Μαϊου για την πρεμιέρα του φαντασμαγορικού μιούζικαλ "Priscilla, η βασίλισσα της Ερήμου" στο θέατρο Badminton. (ώρα 21.00)

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Γιώργος Καπουτζίδης - Φώτης Σεργουλόπουλος και Παναγιώτης Πετράκης, οι οποίοι θα υποδυθούν επί σκηνής τρεις φίλους τραβεστί καλλιτέχνες.

Έχοντας κερδίσει, μεταξύ άλλων, TONY, OLIVIER και 4 βραβεία WhatsOnStage.com, η Priscilla το μιούζικαλ είναι βασισμένο στην πολυβραβευμένη ομότιτλη ταινία του 1994 και ανέβηκε με τεράστια επιτυχία στο Σύδνεϋ το 2006 (το πιο πετυχημένο αυστραλέζικο μιούζικαλ), στο Λονδίνο το 2009 και στη Νέα Υόρκη το 2011. Το σενάριο είναι γραμμένο από τον δημιουργό της ταινίας Stephan Elliot με τη συνδρομή για την θεατρική του απόδοση του Allan Scott, ενώ τη θεατρική προσαρμογή έκανε ο Simon Phillips.

Οι πρώτοι ΠΕΝΤΕ που θα στείλουν το πλήρες ονοματεπώνυμό τους στο [email protected] θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Τρίτης 6 Μαϊου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω mail.