Μία περίπου δεκαετία μετά τη σύμπραξή τους στην ταινία «Mr και Mrs Smith» -μια συνεργασία που στάθηκε η αφορμή για τη σχέση τους- οι φήμες θέλουν τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί να ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, οι δυο τους είναι πιθανό να συμπρωταγωνιστήσουν σε μια ταινία, το σενάριο της οποίας θα φέρει την υπογραφή της 38χρονης Τζολί. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Ευρώπη.

Το 2010, στην ταινία «The Tourist», είδαμε για τελευταία φορά στη μεγάλη οθόνη την Αντζελίνα Τζολί, καθώς στη συνέχεια η διάσημη ηθοποιός προτίμησε να παραμείνει πίσω από τις κάμερες, αναλαμβάνοντας πλέον χρέη σκηνοθέτιδας. Η πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε, με τίτλο «In the Land of Blood and Honey», κυκλοφόρησε το 2011 ενώ η δεύτερη ταινία της, «Unbroken», αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Φέτος, όμως, η Τζολί πρωταγωνιστεί στην ταινία «Maleficent», που θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 30 Μαΐου.

Από την άλλη, ο Μπραντ Πιτ συμμετείχε τη χρονιά που πέρασε σε τρεις ταινίες: Στο «12 Χρόνια Σκλάβος», στο «Counselor», αλλά και στο «World War Z».

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στη μεγάλη οθόνη...