Μία μουσική παράσταση δουλεμένη, με κέφι, αναφορές στο χθες και αγαπημένα μουσικά ακούσματα μας περιμένει το βράδυ της Πέμπτης στον πολυχώρο Τέχνης "Half Note". Πρωταγωνίστρια της βραδιάς η τραγουδίστρια Ευδοκία Ράπτη με τη μελωδική φωνή της, έτοιμη να μας συμπαρασύρει σε ξεχωριστές μελωδίες, προσδίδοντας μια διαφορετική νότα στο αποψινό καλοκαιρινό μας βράδυ.

«Πέντε μήνες προετοιμαζόμουν γι΄ αυτή την παράσταση, την οποία αναμένω με μεγάλη αγωνία. Έχει τίτλο "Νότες στο Φως" και θα περιλαμβάνει διασκευές ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών. Διασκευές από το σήμερα μέχρι το χθες, τη δεκαετία του '60. Και φυσικά επιλογές από την προσωπική μου δισκογραφία. Είναι μεγάλη η χαρά μου για τη συγκεκριμένη παράσταση, καθότι διανύουμε δύσκολες εποχές που απαιτούν πολύ προσπάθεια για να καταφέρει ένας καλλιτέχνης να ενταχθεί στους μεγάλους αθηναϊκούς μουσικούς κύκλους», μας δηλώνει η Ευδοκία Ράπτη και μας καλεί να ταξιδέψουμε όλοι μαζί στον όλο χρώματα και φωτεινές αντιθέσεις κόσμο της μουσικής.

Οι πόρτες του Half Note ανοίγουν στις 22.00 το βράδυ, το δύο ωρών πρόγραμμα θα ξεκινήσει αυστηρά στις 22.30 με την Ευδοκία Ράπτη να πλαισιώνεται από τρεις ταλαντούχους μουσικούς και φίλους της. (Σταύρος Κωστής στην κιθάρα, Κωνσταντίνος Σπυράτος στα κρουστά και Μάριος Δημητρόπουλος στα πλήκτρα). Μετά την αποψινή παράσταση, θα ακολουθήσουν και άλλες σε Αθήνα αλλά και στα ελληνικά νησιά.

Το μουσικό τους πρόγραμμα έχει χρωματιστεί με φωτεινές πινελιές που σίγουρα θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή...

Σύντομο Βιογραφικό

Η Ευδοκία Ράπτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γέρακα Αττικής, με καταγωγή ένα μικρό ορεινό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας. Η αγάπη για την μουσική και η ανάγκη της να εκφράζει το συναίσθημα της μέσα από το τραγούδι, εκδηλώθηκε από όταν ήταν ακόμα πολύ μικρή, γεγονός καθόλου τυχαίο, αφού και για τους γονείς της η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Σε ηλικία 17 ετών δημιούργησε το πρώτο της συγκρότημα και παράλληλα ξεκίνησε μαθήματα μουσικής και φωνητικής. Με μια πορεία από το λαϊκό και το παραδοσιακό μέχρι τη ροκ και τη τζαζ μουσική, έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ερμηνευτική ταυτότητα που τη χαρακτηρίζει. Χωρίς μεγάλες συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες, έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού, με την απλότητα, την αμεσότητα και κυρίως την ιδιαίτερη ερμηνεία της.

Για να ενημερωθείτε για την καριέρα, τις συνεργασίες και τα επόμενα μουσικά σχέδιά της μπείτε στη διεύθυνση: http://www.evdokiarapti.gr/