Το newpost.gr προσφέρει στους αναγνώστες του, ΤΡΕΙΣ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για τη Δευτέρα 7 Ιουλίου (ώρα 21.00) για την παράσταση "Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου" του Πέτρου Ζούλια με τη Νένα Μεντή στον ομώνυμο ρόλο. 

Η παράσταση θα δοθεί στο Κηποθέατρο Παπάγου με την καταξιωμένη ηθοποιό να ξαναζωντανεύει την συγκινητική ιστορία της μεγάλης «στιχουργού και ποιήτριας» του Eλληνικού τραγουδιού.

Το βιβλίο της Ρέας Μανέλη «Η γιαγιά μου η Ευτυχία» (εκδόσεις Άγκυρα), με τη δύναμη και την αμεσότητα της προσωπικής μαρτυρίας προσέφερε το υλικό της θεατρικής αφήγησης. Μιας αφήγησης αποσπασματικής και ακροβατικής, ανάλογης της προσωπικότητας που βιογραφείται.

Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου (Νένα Μεντή) μονολογεί συνομιλώντας με τα επτά πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή της και το έργο της σαν στιχουργού: τη Μαρίκα Κοτοπούλη, το Γιώργο τον άντρα της, τη Μαίρη την κόρη της, τον Τσιτσάνη, το Χιώτη, τη Ρέα την εγγονή της και τη Μαριόγκα τη μητέρα της.

Οι τρεις πρώτοι που θα στείλουν το πλήρες ονοματεπώνυμό τους στο [email protected] θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Δευτέρας 7 Ιουλίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω mail.