Το newpost.gr προσφέρει στους αναγνώστες του, ΤΡΕΙΣ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την συναυλία της Luz Casal στο Ηρώδειο την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Η «Ντίβα της Ιβηρικής» με την αισθαντική φωνή, θα εμφανιστεί κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού παρουσιάζοντας ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, με τίτλο «Alma» («Ψυχή»).

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Luz Casal, η μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ με την παγκόσμια ακτινοβολία, έχει χιλιάδες θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα. Η δυναμική παρουσία της, το πάθος, η εκφραστικότητα, η ένταση και η μελωδικότητα της φωνής της δίνουν την εγγύηση για ένα πρόγραμμα από τα βάθη της ψυχής της, που θα ακουμπήσει την «Alma» όλων των θαυμαστών της!

Τραγούδια που υμνούν τη ζωή και τον έρωτα συνοδευόμενα από ορχήστρα σπουδαίων σολίστ και ερμηνευμένα από τη διασημότερη εκπρόσωπο της Ισπανόφωνης μουσικής σκηνής, θα προκαλέσουν ρίγη συγκίνησης με τη συγκλονιστική φωνή και ερμηνεία της.

Οι τρεις πρώτοι που θα στείλουν το πλήρες ονοματεπώνυμό τους καθώς και τον τίτλο της παράστασης στο [email protected] θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την Πέμπτη. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω mail.