Άψογη διοργάνωση, πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων της Τέχνης στις πρώτες σειρές, ζεστό χειροκρότημα.

Το θέατρο Μουσούρη άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης αυλαία παρουσιάζοντας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τον "Φον Δημητράκη" του". Έργο επίκαιρο και διαχρονικό την ίδια στιγμή, γραμμένο από τον Δημήτρη Ψαθά το 1947.

Ο δαιμόνιος Πέτρος Φιλιππίδης το πήρε, το φρόντισε, το φώτισε με τη σκηνοθετική ματιά του και το παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά στο θεατρόφιλο κοινό, προκειμένου να δείξει πώς η δίψα για εξουσία μπορεί να διαφθείρει τον άνθρωπο και να τον οδηγήσει σε εγκληματικές συμπεριφορές.

Ο πολυμελής θίασος -αποτελούμενος από τους Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Φαίη Ξυλά, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Μαρία Κατσανδρή, Αμαλία Αρσένη κ.α.- έδωσε ρέστα με την ερμηνεία του πάνω στη σκηνή. Ο δε Πέτρος Φιλιππίδης απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί θεωρείται ένας από τους "σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του". Ακούραστος, με ερμηνεία διαπεραστική, άμεσος, γεννημένος "Φον Δημητράκης".

Ήταν όλοι εκεί να απολαύσουν τη συγκεκριμένη παράσταση και τους πρωταγωνιστές της. Μεταξύ αυτών εντοπίσαμε τους Γεράσιμο Αρσένη και Λούκα Κατσέλη, Δημήτρη Πιατά, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κωνσταντίνο Αργυρό, Νίκο Αναδιώτη, Ναταλία Γερμανού, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, Ρένο Χαραλαμπίδη.

ΦΑΝ. ΠΛΑΤΣ.