"Πράματα και Θάματα" για δεύτερη χρονιά στο Μικρό Παλλάς. Το βράδυ της Τρίτης δόθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ξεκαρδιστικής αυτής παράστασης που φέρει την υπογραφή του Θοδωρή Αθερίδη.

Ο πολυπράγμων, ταλαντούχος, απολαυστικός Γιάννης Ζουγανέλης ανέβηκε πάνω στη σκηνή και ξεσήκωσε τους θεατές όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει. Διάλογος με το κοινό, έξυπνα αστεία, να βάζει τους θεατές απευθείας στο θεατρικό παιχνίδι και μια ατμόσφαιρα κεφιού να πλανάται στον θεατρικό χώρο.

Ο Θοδωρής Αθερίδης άμεσος στον ρόλο του, πιστός στην ερμηνεία του, πάντα γοητευτικός, συγκέντρωσε το χειροκρότημα. (Ξέρει να σκηνοθετεί πολύ καλά ο Αθερίδης). Όσο για τον τρίτο πρωταγωνιστή της παράστασης; Ο Λευτέρης Ελευθερίου υποδύθηκε έναν Αλβανό κρατούμενο με τόση πειστικότητα που προς στιγμήν νομίσαμε ότι δεν ήταν εκείνος πάνω στη σκηνή. 

Περάσαμε πολύ ωραία το βράδυ της Τρίτης στο Μικρό Παλλάς. Όμορφοι άνθρωποι πάνω και κάτω από την σκηνή, άψογη διοργάνωση (Σεμίνα είναι αυτή!!!) και τα χείλη να γελούν. Από αυτό το γέλιο που το ξεκαρδιστικό και θεραπευτικό μαζί.

Μετά ακολούθησε ποτό, φαγητό και κουβέντα. Και φυσικά το κάλεσμα δεν αρνήθηκαν οι περισσότεροι καλεσμένοι. Σμαράγδα Καρύδη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Φάνης Μουρατίδης, Κάτια Νικολαϊδου, Θανάσης Πάτρας, Γιώργος Καραμέρος μετά συζύγου (χρόνια πολλά για σήμερα που έχει γενέθλια!!!) και η τραγουδίστρια Μόνικα ήταν λίγοι μόνο από τους επώνυμους που έδωσαν το λαμπερό παρόν.

ΦΑΝ. ΠΛΑΤΣ.