Μπορεί σε κάθε του συναυλία να συρρέουν χιλιάδες άτομα εντούτοις ο διάσημος Μπομπ Ντίλαν αυτή τη φορά έκανε ολόκληρο μουσικό πρόγραμμα μπροστά σε ένα μόλις άτομο.

Και πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα να σας πούμε ότι η συγκεκριμένη συναυλία δόθηκε στη Μουσική Ακαδημία της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ στα πλαίσια μιας έρευνας.

Αναλυτικότερα, ο σουηδός τηλεπαρουσιαστής Φρέντρικ Γουίκινγκσον εργάζεται πάνω σε μία σειρά ταινιών, οι οποίες πραγματεύονται το πώς μοναχικά άτομα αντιμετωπίζουν γεγονότα σχεδιασμένα για μεγάλα πλήθη.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο περιοδικό Rolling Stone, τού πήρε πολύ καιρό να προγραμματίσει τη συναυλία και τη μέρα που τελικά αυτή πραγματοποιήθηκε ήταν τόσο νευρικός που δεν μπορούσε ούτε να φάει. 

«Χαμογελούσα όλη την ώρα λες και είχα πάρει έκσταση. Επειτα το σαγόνι μου πονούσε για ώρες καθώς δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω», συμπλήρωσε ο Φρέντρικ.

Μάλιστα μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο σουηδός παρουσιαστής πρόκειται να δημιουργήσει ένα 15λεπτο βίντεο από τη συναυλία, το οποίο θα αναρτήσει στο ΥouTube.

Μία σελίδα στο facebook με όνομα «Μοναχικό Πείραμα» θα εξετάσει την ανταπόκριση που είχε εν τέλει η συναυλία του Ντίλαν με ένα μόνο θεατή. «Θα υπάρξει πραγματική ευφορία ή ένα κενό καθώς δεν θα μπορεί να μοιραστεί την εμπειρία με κανέναν;» αναγράφεται στη σελίδα.

TAGS