Βράδυ Τετάρτης. Πρώτη παράσταση για τον «Έλβις». Πήγαμε και τον είδαμε. Και περάσαμε όμορφα.

Κάθε Τετάρτη έως Κυριακή ο «Έλβις» μαγειρεύει στο θέατρο Σταθμός (πρώην Μαίρη Αρώνη) στο Μεταξουργείο. Άναρχα συναισθήματα, αυθεντικό γέλιο και αγαπημένοι ηθοποιοί επί σκηνής. (Νικολέττα Βλαβιανού, Ιωάννα Πηλιχού, Πέτρος Μπουσουλόπουλος και στον ρόλο του «Βασιλιά» ο Κώστας Δόξας).

Το θεατρικό έργο "Cooking with Elvis" (Μαγειρεύοντας με τον Έλβις) φέρει την υπογραφή του ξένου συγγραφέα Lee Hall και πρόκειται για μία ανατρεπτική κωμωδία καταστάσεων που κρατά τον θεατή στην καρέκλα του μέχρι τέλους. Όλοι οι ηθοποιοί, μαζί με τον σκηνοθέτη τους Βασίλη Μυριανθόπουλο, δημιούργησαν μία πολύ όμορφη θεατρική παρέα και έχουν βάλει στόχο να μην σταματήσουν να μας χορηγούν γερές δόσεις γέλιου μέχρι και την Κυριακή των Βαϊων.

Η Νικολέττα Βλαβιανού με την «υστερική» ερμηνεία της ως τεκνατζού μαμά, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος με τις σπαρταριστές ατάκες και την αμεσότητά του, η Ιωάννα Πηλιχού -εύπλαστη και καλά τοποθετημένη στη σκηνή- και φυσικά ο Κώστας Δόξας να τραγουδά Έλβις Πρίσλεϊ, να χορεύει στους ρυθμούς των τραγουδιών του, να επικοινωνεί με το κοινό.

Η σκηνή του θεάτρου Σταθμός μετατράπηκε από την πρώτη στιγμή σε μια μεγάλη γιορτή. Μην την χάσετε!!!

Προσοχή: Να πάτε μόνο αν αντέχετε δύο ώρες «σερί» γέλιο... Και φυσικά αγαπάτε τον «Βασιλιά»...

Φαν. Πλατσ.