Το newpost.gr δίνει ΤΡΕΙΣ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την παράσταση "Τα Μάγια της Πεταλούδας" στο Σύγχρονο Θέατρο για την Κυριακή 18 Ιανουαρίου και ώρα 15.00.

Πρόκειται για ένα μιούζικαλ του F.G. Lorca για νέους κάθε ηλικίας. Ένα αλληγορικό παραμύθι με αίσθηση φρεσκάδας και αισιοδοξίας. Μια κωμωδία με πρωταγωνιστές τα έντομα που κατοικούν σ’ ένα λιβάδι, όπου η ζωή κυλά ήρεμα. Ο νεαρός Lorca ταυτίζεται με τον πρωταγωνιστή της κωμωδίας του, τον νεαρό Σκαθαράκο που διψά για μια ζωή γεμάτη ποίηση και ελευθερία.

Πάνω σ’ αυτόν τον καμβά ο ποιητής πλέκει και ανατρέπει την καθημερινότητα της ζωής των εντόμων του, δημιουργεί μια κοινωνία που μπαίνει σε κρίση, εξαιτίας  της παράξενης φύσης του Σκαθαράκου – ποιητή, που επιμένει στην αναζήτηση της Ελευθερίας. Όλα ανατρέπονται και η κρίση ανάμεσα στα έντομα βαθαίνει όταν εμφανίζεται μια πληγωμένη πεταλούδα. Ο Σκαθαράκος την ερωτεύεται και θέλει να την κρατήσει κοντά του. Όμως τελικά η πεταλούδα υπακούοντας στην ελεύθερη φύση της, πετά για τον δικό της κόσμο.

Ένας κόσμος φαντασίας γεμάτος χρώματα, αισθήματα και υψηλές αξίες ξεπροβάλλει μέσα από αυτό το σημαντικό κείμενο του Λόρκα. Η ευαίσθητη ποίηση συναντά τη μοναδική ευαισθησία των νέων.

Οι ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ που θα στείλουν το πλήρες ονοματεπώνυμό τους και τον τίτλο της παράστασης στο [email protected] θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Κυριακής 18 Ιανουαρίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μαιλ.