Το newpost.gr δίνει ΔΕΚΑ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την παράσταση "Η Πόρνη Που Σέβεται" το Σάββατο 24 Ιανουαρίου και ώρα 21.00 στο θέατρο Άλμα.

Στην «Πόρνη που σέβεται», ένα απ' τα σημαντικότερα έργα του Ζαν Πωλ Σαρτρ, διαχρονικό και ιδιαίτερα επίκαιρο, ο συγγραφέας καταγγέλλει με πάθος τον ρατσισμό, τον αυταρχισμό και την αδικία.

Η Λίζι, μια πόρνη, ως άτομο του περιθωρίου, βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα που δημιουργούν οι λευκοί άρχοντες του αμερικανικού Νότου. Αντίθετα από αυτούς, διψάει για δικαιοσύνη και ισονομία. Αρνείται να προδώσει. Αρνείται να ψευδομαρτυρήσει. Η ύπαρξή της καθορίζεται από τη σύγκρουση του φόβου με την αλήθεια. Λέξη λέξη χτίζεται αυτή η μάχη της Λίζι με τη συνείδηση και το περιβάλλον της, μέχρι την τελική κορύφωση που συνεχίζεται μετά το τέλος του σαρτρικού δράματος.

Οι πρώτοι ΔΕΚΑ που θα στείλουν τον τίτλο της παράστασης και το ονοματεπώνυμό τους στο [email protected] θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 24 Ιανουαρίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μαιλ.